Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A renunţat la titlul de prinţesă, la moştenire şi la privilegii în numele iubirii

Este povestea emoţionantă a celei mai mari nepoate a Împăratului Japoniei. Îndrăgostită nebuneşte de un avocat, fost coleg de facultate, Prinţesa Mako e gata să renunţe la tot şi să-şi urmeze inima. Nunta va avea loc anul viitor.

de Redactia Observator

la 18.05.2017 , 20:29

Este povestea emoţionantă a celei mai mari nepoate a Împăratului Japoniei. Îndrăgostită nebuneşte de un avocat, fost coleg de facultate, Prinţesa Mako e gata să renunţe la tot şi să-şi urmeze inima. Nunta va avea loc anul viitor.

Se spune că el iubeşte oceanul aproape la fel de mult pe cât o iubeşte pe prinţesă. Şi cu siguranţă şi ea îl iubeşte, pentru că, în momentul în care se vor căsători, ea îşi va pierde statutul regal şi va deveni un om de rând. 

În vârstă de 25 de ani, prinţesa şi-a cunoscut logodnicul la un restaurant, în timpul facultăţii. Avocat, la fel ca ea, tânărul o curtează de 5 ani, iar recent a cerut-o în căsătorie.

Vezi și

Dar singurul "titlu" pe care îl deţine el este acela de "Prinţ al Mării", pe care l-a primit în timpul unei campanii turistice.

Protocoalele familiei imperiale cer ca Prinţesa să fie exclusă, dacă vrea să-şi unească destinul cu cel al unui om de rând. Surprins ieri de jurnalişti, mirele a preferat discreţia.

În 2005, mătuşa prinţesei, Sayako, s-a supus aceleiaşi reguli, pentru a se căsători cu un om din popor.

Prinţesa a trebuit să înveţe să conducă şi să meargă la cumpărături, iar Mako va trece prin aceleaşi experienţe.

Căsătoria prinţesei Mako ar aduce însă cu sine micşorarea familiei imperiale nipone, în condiţiile în care bătrânul Akihito se pregăteşte să abdice la vârsta de 83 de ani.

Şi Casa Regală a României s-a confruntat cu pierderea unui membru important. O posibilă aventură cu o femeie de rând a dus la dezmoştenirea Principelui Nicolae.

Nicoleta Cîrjan, presupusa iubită a fostului moştenitor al Coroanei, susţine că a dat naştere fetiţei acestuia, după o relaţie care a durat câteva luni. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri externe » A renunţat la titlul de prinţesă, la moştenire şi la privilegii în numele iubirii