Antena Meniu Search
x

A ucis un suspect din greșeală

Un poliţist din Statele Unite ale Americii, trecut de 70 de ani, a împuşcat mortal, din greşeală, un suspect pus deja la pământ de colegii săi

Vezi și

Un poliţist din Statele Unite ale Americii, trecut de 70 de ani, a împuşcat mortal, din greşeală, un suspect pus deja la pământ de colegii săi

Pentru că se opunea arestării, ajutorul de şerif, a vrut să-l împuşte pe suspect cu o armă cu electro-şocuri, dar a scos din greşeală pistolul cu gloanţe pe care-l avea asupra sa. Scenele de groază au fost filmate de o cameră video. pe care un alt om al legii o avea instalată pe cască. Vă avertizez că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Tragicul incident a avut loc la începutul acestei luni, însă imaginile abia acum au fost făcute publice.

Eric Harris a fost filmat în timp ce încerca să-i vândă muniţie şi un pistol unui poliţist sub acoperire. În timp ce ofiţerul sub acoperire se prefăcea că este interesat de pistolul semiautomat, suspectul care era cu ochii în patru şi-a dat seama că a picat într-o capcană şi a fugit.

Eric Harris le-a scăpat printre degete poliţiştilor care l-au înconjurat. Apoi pe străzi a început o urmărire ca în filme.

Urmărirea a continuat pe jos şi, în cele din urmă, suspectul a fost prins. Pentru că Harris s-a opus arestării, Robert Gates, un poliţist de 73 de ani a încercat să-l imobilizeze cu ajutorul unui pistol cu electro-şocuri. Acesta a confundat însă arma nelatală cu pistolul cu gloanţe pe care-l avea asupra sa şi l-a împuşcat din greşeală pe suspectul culcat la pământ.

Încă imobilizat, bărbatul rănit a încercat să le ceară ajutorul poliţiştilor, dar aceştia nu s-au lăsat înduplecaţi.

Eric Harris a murit la spital. Poliţiştul care l-a împuşcat a fost suspendat din funcţie până la finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » A ucis un suspect din greșeală