Adolescent român de 16 ani, prins la furat de telefoane mobile în Italia

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 25.01.2021, 18:16.
Actualizat: 25.01.2021, 18:24

Un adolescent român de 16 ani a ajuns într-un centru de detenţie pentru minori, în Italia, după ce a fost prins la furat de telefoane mobile.

Românul prins la furat în Italia a fost dus într-un centru de detenţie pentru minori

Românul furase bunuri în valoare de aproape 1.000 de euro

Profimedia - imagine ilustrativă

Incidentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute la Molfetta, oraş situat în apropiere de Bari.

Conform La Gazzetta del Mezzogiorno, românul a pătruns într-un magazin cu produse electronice şi a atras din start atenţia comercianţilor cu comportamentul său.

La un moment dat, românul din Italia şi-a umplut rucsacul cu mai multe produse şi a încercat să fugă cu el din magazin, fără să plătească, însă a fost prins graţie sistemului de securitate care a permis ca românul să fie prins între uşile rulante ale magazinului.

Carabinierii au intervenit la faţa locului şi l-au extras pe român dintre uşile rulante. Au descoperit în rucsacul său două telefoane mobile, un acumulator şi o pereche de căşti.

Românul furase bunuri în valoare de aproape 1.000 de euro

Produsele, cu o valoare estimată la aproape 1.000 de euro, au fost returnate reprezentanţilor magazinului.

Românul a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de furt şi a fost dus într-un centru de detenţie pentru minori din Bari.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.