Antena Meniu Search
x

Adolescentă ucisă în plină stradă, de iubitul gelos, în Rusia

Crimă înfiorătoare în Rusia. O tânără a murit după ce a fost bătută și înjunghiată de un prieten, în urma unei crize de gelozie. 

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 17:35

Fată ucisă de iubit în Rusia
Anya avea doar 17 ani atunci când a fost atacată cu sălbăticie de prietenul ei, în plină stradă - perm.kp.ru

Crimă înfiorătoare în Rusia. O tânără a murit după ce a fost bătută și înjunghiată de un prieten, în urma unei crize de gelozie. 

Tragedia s-a petrecut în satul Yaiva, din regiunea Perm, în vestul Rusiei. Adolescenta de 17 ani s-a întâlnit cu prietenul ei pe stradă, iar la scurt timp între cei doi a izbucnit un conflict. Orbit de gelozie, tânărul de 20 de ani a început să o lovească cu sălbăticie, iar la un moment dat a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. 

Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale martorilor, care au sunat speriați la serviciul de Urgență. Medicii au preluat-o imediat, însă adolescenta a murit în drum spre spital.

"Nu credeam niciodată că fiul meu va ajunge un criminal. Biata fată, nici nu știu ce să zic, îmi pare rău pentru ea", a declarat mama criminalului.

Bărbatul a fugit de la locul faptei, dar a fost localizat câte ore mai târziu într-un sat din apropiere, fiind arestat de polițiști, informează perm.kp.ru.

"Am văzut crima, a fost oribil. Era sânge peste tot, priveliște teribilă. Îmi pare rău pentru părinți, pentru fată. Condoleanțe familiei", a scris un martor ocular pe o rețea de socializare. 

"Viața ei abia începuse. Câte lucruri avea de făcut. Tot viitorul era înaintea ei, studii, carieră, dragoste, prieteni. E foarte dureros, de ce nu sărit nimeni în ajutorul ei atunci când a fost ucisă? Durerea nu trece. Pentru ce s-a întâmplat totul? De ce în familia noastră?", au mărturisit apropiații fetei. 

Tânăra a fost înmormântată vineri, 1 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Adolescentă ucisă în plină stradă, de iubitul gelos, în Rusia