Antena Meniu Search
x

Curs valutar

90 de minute de teroare! Şase adolescenţi şi un bărbat de 40 de ani, înjunghiaţi pe străzi în mai puţin de două ore (Video)

Continuă violenţele pe străzile Londrei. Noaptea trecută, în numai 90 de minute, alţi şapte tineri au fost atacaţi cu cuţitele în capitala Marii Britanii. 

de Redactia Observator

la 06.04.2018 , 14:34

90 de minute de teroare! Şase adolescenţi şi un bărbat de 40 de ani, înjunghiaţi pe străzi în mai puţin de două ore

Continuă violenţele pe străzile Londrei. Noaptea trecută, în numai 90 de minute, alţi şapte tineri au fost atacaţi cu cuţitele în capitala Marii Britanii. 

Un băiat în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost atacat pe o stradă din Newham, estul Londrei.

Un alt adolescent a fost înjunghiat în vestul capitalei Marii Britanii.

Articolul continuă după reclamă

Tot noaptea trecută, doi băieţi în vârstă de 15 ani şi o fată de 16 ani au fost atacaţi în Mile End, în timp ce un tânăr de 15 ani a fost înjunghiat în Poplar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un alt atac a avut loc în Herne Hill, sud-estul Londrei. Un bărbat de 40 de ani a fost atacat cu cuţitul, însă rănile sunt superficiale.

Cele şapte atacuri au avut loc în mai puţin de 90 de minute, potrivit BBC News.

Anul acesta, atacurile cu arme de foc şi cuţite au atins cel mai crescut nivel din 2010. 

45 de oameni au fost ucişi începând din luna ianuarie, dintre care 13 în numai două săptămâni din martie. Potrivit analiştilor, este vorba de un război de amploare între bande de traficanţi de droguri, care se luptă pentru supremaţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » 90 de minute de teroare! Şase adolescenţi şi un bărbat de 40 de ani, înjunghiaţi pe străzi în mai puţin de două ore (Video)