Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai lăsat în urmă o mare jale". Cristina, o tânără româncă din Italia, a murit nevinovată după un accident cumplit. S-a stins la spital, după două zile de agonie

Cristina, o tânără româncă din Italia, ar fi împlinit 20 de ani în luna mai. Nu a mai apucat, pentru că destinul i-a fost curmat de un groaznic accident rutier produs pe un drum din orașul Carignano, în Torino. În noaptea de duminică spre luni, fata era într-un Peugeot 208 condus de o prietenă. La un moment dat, mașina a ieșit de pe șosea și s-a ciocnit cu stâlpii liniei de telefonie. Fata a ajuns în stare critică la spital, unde a murit după două zile agonie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.03.2023, 12:23

Cristina C., în vârstă de 19 ani, din Lombriasco, o comună din provincia Torino, a murit marți, 14 martie, în ciuda eforturilor medicilor italieni de a-i salva viața. 

Tânăra a ajuns în stare critică la spitalul Cto, fiind internată cu prognostic rezervat, scrie L'Eco del Chisone. Fata s-a stins după două zile de agonie.

Filmul tragediei din Italia

Cristina se afla în mașină cu două prietene, dintre care una se afla la volan. În noaptea de duminică spre luni, cele trei tinere se deplasau într-un Peugeot 208 pe drumul provincial 663 care duce spre zona Cuneo când, din motive încă neștiute, autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a ciocnit cu stâlpii liniei telefonice. În urma impactului, mașina s-a făcut zob. Pompierii care au intervenit la fața locului le-au scos pe cele trei fete dintre fiare, acordându-le primul ajutor.

Pe acelaşi subiect

Cristina a fost cel mai grav rănită. Potrivit portalului Leggo, tânăra de 19 ani se afla pe bancheta din spate în momentul producerii accidentului. Ea a fost transportată de urgență la spitalul Cto din Torino, unde a fost internată cu prognostic rezervat. 

Din păcate, din cauza rănilor grave, românca s-a stins două zile mai târziu. 

Celelalte două fete au fost transportate la Santa Croce di Moncalieri, viața lor nefiind pusă în pericol. Acum, șoferița riscă să răspundă pentru acuzația de ucidere rutieră, ancheta poliției asupra incidentului fiind în plină desfășurare. 

"Cristina, ai lăsat în urmă o mare jale și suferință"

Între timp, pe rețelele de socializare, curg zeci de mesaje de condoleanțe.

O plâng pe frumoasa Cristina, cu păr blond și ochi căprui plini de speranțe și vise, așa cum ar trebui să fie cei ai unei fete de nici 20 de ani. Tânăra lasă în urmă părinții, o soră și un frățior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Ai lăsat în urmă o mare jale". Cristina, o tânără româncă din Italia, a murit nevinovată după un accident cumplit. S-a stins la spital, după două zile de agonie