Antena Meniu Search
x

ALERTĂ la nivel mondial! Jurnaliștii au pus mâna pe SCRISOAREA înfricoșătoare trimisă de Kim Jong-un președintelui Vladimir Putin

Presa internațională scrie că liderul nord-coreean Kim Jong-un a trimis o scrisoare înfricoșătoare președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Presa internațională scrie că liderul nord-coreean Kim Jong-un a trimis o scrisoare înfricoșătoare președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Potrivit Daily Mirror, care citează agenția Sputnik, președintele Coreei de Nord i-a trimis o scrisoare liderului de la Kremlin, prin care îl anunță că este se pregătește pentru un atac nuclear asupra teritoriului Statelor Unite.

Potrivit conținutului scrisorii, Kim Jong-un avertizează că poate atinge SUA cu o rachetă intercontinentală "în orice moment".

Scrisoarea ar fi ajuns în posesia lui Vladimir Putin, după ce i-a fost înmânată de oficiali nord-coreeni președintei Consiliului Federației Ruse, Valentina Matvienko. Scrisoarea a fost predată, luna trecută, în timpul adunării parlamentare din Sankt Petersburg.

Pe acelaşi subiect

Presa scrie, de asemenea, că Vladimir Putin i-ar fi comunicat apoi conținut scrisorii președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care a schimbat imediat tonul mesajelor ce vizau Coreea de Nord.

Săptămâna trecută, Trump a fost întrebat dacă ar putea fi prieten cu Kim Jong-un, iar președintele american a răspuns:  "Ar fi ciudat să se întâmple, dar e o posibilitate. Dacă s-ar întâmpla, vă pot spune că ar fi un lucru bun pentru Coreea de Nord, dar ar putea fi bine şi pentru alte locuri şi pentru restul lumii Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar ar fi foarte, foarte drăguţ".

Într-o postare pe Twitter, Donald Trump se întreba duminică de ce liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar insulta numindu-l "bătrân", în condiţiile în care el nu l-ar numi niciodată "scund şi gras".

"De ce Kim Jong-un m-ar insulta numindu-mă bătrân, în condiţiile în care eu nu l-aş numi niciodată scund şi gras? Oh, mă străduiesc atât de mult să-i fiu prieten - şi poate într-o zi acest lucru se va întâmpla!", a scris Trump duminică pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ALERTĂ la nivel mondial! Jurnaliștii au pus mâna pe SCRISOAREA înfricoșătoare trimisă de Kim Jong-un președintelui Vladimir Putin