Antena Meniu Search
x

Andrei, românul de 22 de ani abandonat mort pe un câmp din Italia, era tatăl unui băiețel de 7 luni: "Ai murit singur în stradă, te-a ucis"

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de 22 de ani, în Italia. Andrei Radu Miron a fost găsit mort pe un câmp din Chivasso, în zona localității Baraccone. Tânărul era tatăl unui băiețel de numai 7 luni.

De Veronica Micu la 06.11.2020, 18:32
Andrei Radu Miron era din Bacău, dar locuia în Italia împreună cu logodnica și fiul lui
Andrei, românul de 22 de ani abandonat mort pe un câmp din Italia, era tatăl unui băiețel de 7 luni - Facebook

Luni după-amiază, trupul neînsuflețit al unui tânăr român a fost găsit de un fermier pe un câmp din Chivasso, o svastică tatuată pe braț fiind elementul care a dus la identificarea rapidă a cadavrului, relatează La Stampa.

În scurt timp, oamenii legii au aflat că persoana decedată este un român, pe numele lui Andrei Radu Miron, în vârstă de 22 de ani.

Tânărul român, originar din Bacău, locuia în Crescentino, o comună în provincia Vercelli, împreună cu iubita lui și fiul lor de numai 7 luni.

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, pe corpul lui Andrei nu au fost găsite urme de violență, astfel că anchetatorii nu exclud varianta ca băiatul să fi murit din cauze naturale.

Este posibil ca tânărul să fi decedat în timp ce se afla cu alte persoane, iar apoi să fi fost transportat și abandonat acolo pentru a evita probleme legale. 

Procuratura din Ivrea a deschis un dosar pentru omor și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea românului.

Mama lui Andrei spune că fiul ei a fost ucis

Între timp, mama tânărului deplânge moartea tânărului și spune că fiul ei a fost ucis.

„Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris femeia pe Facebook. 

Georgia, logodnica lui Andrei, a scris și ea un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare:

"Ciao, iubirea mea, ne vei lipsi enorm. Nu-mi pare real că nu mai ești lângă noi, te așteptam acasă dar în van. Știu că vei veghea asupra fiului nostru de acolo sus. Te iubesc mult pentru totdeauna!".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Andrei, românul de 22 de ani abandonat mort pe un câmp din Italia, era tatăl unui băiețel de 7 luni: "Ai murit singur în stradă, te-a ucis"