Antena Meniu Search
x

ANUNŢ BOMBĂ: “ISIS a fost inventat de americani, iar 9/11 a fost o ÎNSCENARE pusă la cale tot de ei”

La 15 ani de la atentatele din 11 septembrie, o editorialistă a publicaţiei egiptene Al-Ahram face dezvăluiri şocante.

La 15 ani de la atentatele din 11 septembrie, o editorialistă a publicaţiei egiptene Al-Ahram face dezvăluiri şocante.

Noha Al-Sharnoubi susţine că Statele Unite au inventat ISIS, iar atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost puse la cale tot de americani pentru a-şi justifica intervenţia în Orientul Mijlociu.

“Este posibil să crezi versiunea oficială, a guvernului SUA, despre evenimentele din 11 septembrie 2001?”, întreabă jurnalista în cadrul unui editorial.

Jurnalista spune că atacurile au fost premeditate pentru a “justifica un război împotriva terorii”. “Este o coincidenţă că cei care au pilotat avioanele au fost pregătiţi în şcoli americane de aviaţie?”

De asemenea, Noha pune la îndoială şi veridicitatea acţiunilor ISIS, susţinând că acestea ar putea fi o “şmecherie” prin care lumea să valideze acţiunile SUA. “Este greu de crezut că cele patru avioane au putut zbura atât de libere în spaţiul aerian al SUA şi să lovească apoi turnurile gemene şi Pentagonul, unul după altul, la un interval de 15 şi de 30 de minute între atacuri. Toate astea au avut loc fără ca americanii să ia la ţintă avioanele şi să le doboare, în ciuda sateliţilor şi a radarelor?”, a scris jurnalista.

Noha Al-Sharnoubi este suspectă şi în cazul conţinutului filmelor de propagandă ale ISIS, sugerând că gruparea ar putea fi “o altă poveste care a fost pregătită în avans pentru a justifica devastarea, împărţirea şi ocupaţia” ţărilor din Orientul Mijlociu.

“Faptul că majoritatea membrilor ISIS sunt străini din Occident cum poate fi explicat dacă nu prin prisma faptului că ISIS a fost inventată de către Vest? Cei care sunt ucişi şi apoi acuzaţi de atacurile teroriste din Vest sunt ei cu adevărat vinovaţii? Poate că serviciile secrete din Occident sunt în spatele acestor atacuri şi explozii, iar mai apoi cetăţeni musulmani sunt arestaţi şi ucişi şi acuzaţi că ei au pus totul la cale pentru a justifica planul de persecutare a musulmanilor din Statele Unite şi Europa. Chiar am fost înşelaţi şi continuăm să fim înşelaţi la un asemenea nivel?”, mai afirmă jurnalista în publicaţia guvernamentală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ANUNŢ BOMBĂ: “ISIS a fost inventat de americani, iar 9/11 a fost o ÎNSCENARE pusă la cale tot de ei”