Antena Meniu Search
x

Apelul CUTREMURĂTOR al unui bunic după atentatele teroriste de la Barcelona: 'Ajutaţi-mă să îmi găsesc nepoţelul!'

Bunicul unui copil în vârstă de şapte ani care a dispărut în timpul atentatelor teroriste de la Barcelona a lansat un apel disperat pe Facebook în tentativa de a-l găsi pe micuţ. Mama copilului, cu care acesta se afla pe bulevardul Las Ramblas, este în stare foarte gravă la spital.

Bunicul unui copil în vârstă de şapte ani care a dispărut în timpul atentatelor teroriste de la Barcelona a lansat un apel disperat pe Facebook în tentativa de a-l găsi pe micuţ.

Mama copilului, cu care acesta se afla pe bulevardul Las Ramblas, este în stare foarte gravă la spital.

Julian Cadman s-a născut în Marea Britanie, dar s-a mutat împreună cu familia în Australia. Ieri după-amiază, Julian se afla împreună cu mama sa la Barcelona, în timp ce tatăl lui a rămas la Sydney.

În timpul atentatului de pe bulevardul Las Ramblas, Julian şi mama sa au fost separaţi, femeia fiind lovită de maşina condusă de terorişti. În timp ce femeia primea îngrijiri medicale şi era transportată la spital, nimeni nu s-a interesat despre soarta micuţului de şapte ani.

Pe acelaşi subiect

Bunicul băiatului a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea copilului, postarea având peste 50.000 de distribuiri.

Bilanţul atentatelor teroriste care au lovit Barcelona se ridică la 14 morţi şi 130 de răniţi, dintre care 17 în stare critică şi alţi 30 în stare gravă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Apelul CUTREMURĂTOR al unui bunic după atentatele teroriste de la Barcelona: 'Ajutaţi-mă să îmi găsesc nepoţelul!'