Antena Meniu Search
x

Arşi de vii în timp ce dormeau. Un tânăr a turnat benzină peste fratele lui şi iubita acestuia, după care le-a dat foc

Un bărbat de 27 de ani a turnat benzină peste fratele său şi iubita acestuia, în timp ce dormeau, după care le-a dat foc. Ulterior, tânărul, care are o afacere de grădinărit, a postat un clip pe internet în care învaţă oamenii cum să incendieze crengile de care nu mai au nevoie.

Un bărbat de 27 de ani a turnat benzină peste fratele său şi iubita acestuia, în timp ce dormeau, după care le-a dat foc.Ulterior, tânărul, care are o afacere de grădinărit, a postat un clip pe internet în care învaţă oamenii cum să incendieze crengile de care nu mai au nevoie.

Ieri, în faţa judecătorilor, Blair Logan, din Scoţia, a recunoscut că şi-a omorât fratele şi că a încercat să o ucidă şi pe iubita acestuia. 

De Revelion, în timp ce cei doi dormeau pe o saltea gonflabilă, bărbatul de 27 de ani a turnat benzină peste aceştia şi le-a dat foc.

În timp ce fratele său a murit, iubita acestuia, a fost salvată de către pompieri.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Daily Mail, cei doi se aflau în conflict de aproximativ patru ani, de când bunica lor a murit.

Înainte de a-şi recunoaşte fapta, tânărul, care are o afacere de grădinărit, a postat un clip pe internet în care învaţă oamenii cum să incendieze crengile de care nu mai au nevoie.

Citeşte şi: Atac teribil în curtea şcolii: Un adolescent şi-a pierdut parţial vederea, după ce un alt elev i-a înfipt un pix în ochi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Arşi de vii în timp ce dormeau. Un tânăr a turnat benzină peste fratele lui şi iubita acestuia, după care le-a dat foc