Antena Meniu Search
x

Video Artiştii din afara Europei au dominat premiile MTV Europe

Premiile Muzicale ale Europei, acordate de postul MTV, au fost decernate într-o gală desfăşurată virtual, ca şi celelalte evenimente similare, de altfel.

de Redactia Observator

la 09.11.2020, 15:32

Vezi și
  • Sud-coreenii de la BTS au cucerit patru trofee.
  • Lady Gaga s-a mulţumit doar cu unul singur.

Deşi premiile au în titulatură numele Europei, palmaresul a fost dominat de artişti din afara continentului. Sud-coreenii de la BTS au cucerit patru trofee, în timp ce Lady Gaga s-a mulţumit doar cu unul singur, deşi avea cele mai multe nominalizări. 

Marele hit al grupului BTS, "Dynamite", i-a adus, cum era de aşteptat, premiul MTV pentru cel mai bun cântec. Băieţii din Coreea de Sud au mai primit trofeele pentru cel mai bun grup muzical, cei mai buni fani şi cel mai bun spectacol virtual în direct. Le-a scăpat, însă, premiul pentru cel mai bun artist, acordat artistei Lady Gaga.

Lady Gaga a ratat şi ea premiul pentru cel mai bun clip video, care i-a revenit lui DJ Khaled pentru "Popstar". La clip au colaborat Drake şi, doar ca actor, Justin Bieber. Artista columbiană Karol G a creat o mică surpriză: ea a obţinut două premii, pentru muzică latino şi pentru colaborarea cu Nicki Minaj.

Trofeul pentru muzică pop a revenit grupului feminin Little Mix care a şi prezentat gala virtuală.La spectacol au mai participat vedete ca David Guetta, premiat pentru muzică electronică, sau Alicia Keys care nici măcar nu era nominalizată.

Programul a inclus şi un omagiu pentru legendarul chitarist Eddie Van Halen, care, luna trecută, a părăsit pentru totdeauna lumea muzicii. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Artiştii din afara Europei au dominat premiile MTV Europe