Antena Meniu Search
x

"Războiul Stelelor- Ultimul Jedi" a ajuns pe marile ecrane. La Londra, prinţii Harry şi William au participat la premieră

Aşteptarea a luat sfârşit. "Războiul Stelelor- Ultimul Jedi" a ajuns pe marile ecrane.

Vezi și

Aşteptarea a luat sfârşit. "Războiul Stelelor- Ultimul Jedi" a ajuns pe marile ecrane. Regizat de Rian Johnson şi produs de Disney, episodul 8 al filmului fenomen a fost primit cu aplauze de critici. Ultimul Jedi reia povestea exact din punctul în care a rămas în episodul 7, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară. La marea premieră de la Londra au participat şi prinţii William şi Harry, actori figuranţi în film.

Un urmaş al simpaticului R2-D2 i-a întâmpinat pe Prinţii Harry şi William la sosirea pe covorul roşu. Moştenitorii coroanei britanice au vorbit apoi cu actori şi regizori. Pe unii dintre ei îi cunoşteau deja de la filmări. Fiii Dianei şi-au făcut debutul la Hollywood ca soldaţi imperiali, într-o scenă în care apar alături de Finn, fost soldat trecut în tabăra rezistenţei, interpretat de John Boyega.

Scena în care sunt distribuiţi nepoţii Reginei Elisabeta a II-a a fost filmată în aprilie 2016 în timpul unei vizite pe care cei doi fraţi au făcut-o la studiourile Pinewood, unde a fost filmat episodul 8. 

Ameninţat cu dispariţia, ordinul cavalerilor Jedi îşi pune ultimele speranţe în ajutorul lui Luke Skywalker. Bătrânul cavaler trăieşte pe o insulă stâncoasă unde Rey, tânăra rebelă cu care fanii au făcut cunoştinţă încă din episodul 7, se duce să îl convingă să revină în luptă. 

Filmul îi este dedicat lui Carrie Fisher care a murit anul trecut, pe 27 decembrie. În rolul Prinţesei Leia, în "Ultimul Jedi" ea conduce Rezistenţa şi o înfruntă pe Gwendoline Christie cunoscută din serialul fenomen "Urzeala Tronurilor".

În România filmul ajunge vineri. Fanii pot revedea însă, în această seară, la Antena 1, episodul cu numărul 7. "Trezirea Forţei" începe la ora 21.15. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Războiul Stelelor- Ultimul Jedi" a ajuns pe marile ecrane. La Londra, prinţii Harry şi William au participat la premieră