Antena Meniu Search
x

Video Atac armat în Kentucky, SUA. Supărat că va fi concediat, un tânăr și-a ucis 5 colegi cu sânge rece. Le-a lăsat și un bilet părinților

Atac sângeros la o bancă din Kentucky, în Statele Unite. Cinci oameni au murit, iar cel puţin opt au fost grav răniţi, după ce un angajat al băncii s-ar fi răzbunat pentru că a fost anunţat că urmează să fie concediat. Atacatorul, în vârstă de 25 de ani, a murit ulterior într-un schimb de focuri cu poliţiştii. Masacrul ar fi fost transmis în direct pe Instagram chiar de agresor. Informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 07:38

Vezi și

Sunetul focurilor de armă a îngrozit comunitatea din Louisville, Kentucky. Cinci oameni au murit şi alţi nouă au fost răniţi în urma atacului din banca Old National.

Jacquelyn Gwinn-Villaroel, poliţia din Louisville: Suspectul a tras în ofiţeri. Noi am tras înapoi şi am oprit ameninţarea. Suspectul e decedat. Acesta este singurul moment în care voi menţiona numele suspectului în acest caz. Suspectul a fost identificat ca fiind Connor Sturgeon.

Atac armat în SUA. Individul, în vârstă de 25 de ani, era un angajat al băncii şi fusese anunţat că va fi concediat

Cu puţin timp înainte de tragedie, a lăsat un bilet părinţilor săi în care le-a spus ce are de gând să facă. Poliţiştii au declarat, de asemenea, că atacatorul a transmis în direct întreg masacrul pe Instagram, videoclipul fiind ulterior dat jos. 

Pe acelaşi subiect

Guvernatorul din Kentucky a fost vizibil afectat de incident, printre victime aflându-se şi un prieten apropiat de-al său. 

Andy Beshear, guvernator Kentucky: Astăzi, sunt rănit şi sufăr. Şi ştiu că mulţi oameni simt acelaşi lucru ca şi mine. Am pierdut patru copii de-ai lui Dumnezeu astăzi, iar unul dintre ei era un prieten foarte apropiat de-al meu. Tommy Elliott m-a ajutat să-mi construiesc cariera, m-a ajutat să devin guvernator, mi-a dat sfaturi ca să devin un tată bun. 

"Când vor acţiona Republicanii din Congres pentru a ne proteja comunităţile?" a fost întrebarea de pe Twitter a lui Joe Biden. Preşedintele american a cerut în repetate rânduri interzicerea armelor de asalt, în contextul înmulţirii atacurilor armate, mai ales în şcoli. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Atac armat în Kentucky, SUA. Supărat că va fi concediat, un tânăr și-a ucis 5 colegi cu sânge rece. Le-a lăsat și un bilet părinților