Antena Meniu Search
x

Atac într-o grădiniță din China: Şase morţi, între care trei copii, un profesor şi doi părinţi. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat

Atac într-o grădiniţă din China. Autorităţile au confirmat decesul a şase persoane, după ce un tânăr a intrat în incintă şi le-a atacat cu un cuţit. O a şaptea persoană a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 08:31

- captură foto/ Straits Times

Șase persoane au fost ucise și una rănită după ce ar fi fost înjunghiate într-o grădiniță din provincia chineză Guangdong, anunță BBC.

Poliția a declarat că a arestat un bărbat de 25 de ani și că investighează cauza atacului, potrivit Mediafax. Ei nu au dezvăluit niciun detaliu despre victime, dar au numit acest caz un "atac intenționat".

Ei au spus că atacul a avut loc luni, la ora locală 07:40.

Pintre victime, trei copii

Pe acelaşi subiect

Printre victime se numără un profesor, doi părinți și trei copii, relatează AFP.

Infracțiunile violente sunt relativ rare în China, dar în ultimii ani s-a produs totuși o serie de atacuri cu cuțitul, inclusiv în școli.

În luna august a anului trecut, un atacator înarmat cu un cuțit a luat cu asalt o grădiniță din provincia Jiangxi (sud-est), omorând trei persoane și rănind alte șase. În aprilie 2021, doi copii au murit, iar alți 16 au fost răniți înjunghiați în orașul Beiliu, în regiunea autonomă Guangxi Zhuang. În octombrie 2018, 14 copii au fost răniți în urma unui atac cu cuțitul la o grădiniță din Chongqing, în sud-vestul Chinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Atac într-o grădiniță din China: Şase morţi, între care trei copii, un profesor şi doi părinţi. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat