Antena Meniu Search
x

Atacul din Norvegia. Cele cinci victime au fost ucise cu o armă albă, nu cu arcul

Răsturnare de situaţie în cazul atacului de zilele trecute din Norvegia. Autorităţile au anunţat că cele cinci persoane au fost ucise cu o armă albă şi nu cu un arc cu săgeţi, aşa cum se ştia iniţial.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.10.2021, 18:02

Cinci persoane au murit în atac
Cinci persoane au murit în atac - Profimedia

Cele cinci victime ale atacului comis săptămâna trecută în Norvegia au fost ucise cu arma albă de către suspect, care şi-a pierdut sau a abandonat arcul şi săgeţile în timpul cursei sângeroase, a anunţat luni poliţia norvegiană, relatează News.ro.

”La un moment dat, el se debarasează sau îşi pierde arcul şi săgeţile”, a declarat inspectorul Per Thomas Omholt, care a prezentat atacul într-o conferinţă de presă. ”La Hyttegata, el a ucis cinci persoane cu arma albă, atât în locuri private, cât şi în spaţiul public”, a precizat inspectorul.

Cinci oameni au fost ucişi în atac

Pe 13 octombrie, la ora locală 18.13, poliția a primit mai multe apeluri de la oamenii din centrul oraşului Kongsberg prin care anunţau că o persoană se deplasa cu o armă care ar fi semănat cu un arc și o săgeată, potrivit NRK. Bărbatul care a ucis cele cinci persoane a fost ulterior pus sub îngrijirea medicilor specialişti şi supus unor evaluări psihiatrice, după ce anchetatorii au pus sub semnul întrebării sănătatea mintală a acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Atacul din Norvegia. Cele cinci victime au fost ucise cu o armă albă, nu cu arcul