Antena Meniu Search
x

Atacuri sângeroase în Irlanda. Cel care a înjunghiat în plină stradă mai multe persoane ar avea doar 18 ani

Un tânăr japonez a fost înjunghiat mortal, pe stradă de un imigrant egiptean. Alte două persoane sunt rănite după o serie de incidente separate.

Vezi și

Un tânăr japonez a fost înjunghiat mortal, pe stradă de un imigrant egiptean. Iar alte două persoane sunt rănite după o serie de incidente separate. Un suspect este deja în arest, iar poliţiştii nu exclud varianta unei acţiuni teroriste.

Tânărul japonez, în vârstă de 24 de ani, se îndrepta, ieri, în jurul orei 11.00 - ora României, către locul de muncă, în localitatea Dundalk. Acesta, însă, a fost înjunghiat în plină stradă şi a murit pe loc. Într-un interval de 40 de minute, alte două persoane au fost rănite, în apropiere de locul crimei. 

Poliţia a arestat un suspect, în vârstă de 18 ani, originar din Egipt. Motivul din spatele incidentelor este unul necunoscut, deocamdată. Anchetatorii încearcă, acum, să afle dacă atacurile aparent comise la întâmplare sunt o acţiune teroristă, de fapt. 

Christy Mangan, comisar:

O pistă cercetată este cea a unui atac terorist. Este, cu siguranţă, ceea ce investigăm. Sunt întrebări destul de importante la care ne străduim să aflăm răspunsurile, precum de ce atacurile au avut loc, de ce un trecător inocent care mergea la locul de muncă a fost atacat în mijlocul localităţii Dundalk. 

Acum trei zile, suspectul fusese chestionat în legatură cu statutul său de imigrant de către autorităţi. Acesta ar fi încercat să obţină azil în Irlanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Atacuri sângeroase în Irlanda. Cel care a înjunghiat în plină stradă mai multe persoane ar avea doar 18 ani