Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la New York. Cine este bărbatul care a intrat cu camionul în bicicliști și a ucis opt oameni (FOTO, VIDEO)

Au apărut primele imagini cu atacatorul de la New York, care a fost identificat de poliție.

Au apărut primele imagini cu atacatorul de la New York, care a fost identificat de poliție.

Potrivit NBC news, atacatorul este Sayfullo Saipov, de naționalitate uzbehă, care s-a stabilit în Statele Unite în 2010. Acesta locuia în Tampa, Florida.

Uzbekul era căsătorit, avea doi copii, lucra pentru Uber şi locuia în prezent în New Jersey, scrie The Guardian.

Saipov, care a intrat în SUA în 2010, a locuit pe rând în Ohio, Florida şi apoi în Patterson, New Jersey.

Pe acelaşi subiect

Dilfuza Iskhakova, care locuieşte în Cincinnati, Ohio, a declarat pentru The Guardian că bărbatul a stat cu ea timp de câtva luni, în urmă cu şase ani, la sosirea din Uzbekistan. 

"Părea un băiat amabil, dar nu vorbea prea mult", povesteşte Iskhakova, adăugând că tânărul doar pleca şi venea de la serviciu, el lucrând la un depozit.

FILMUL atentatului terorist de la New York, soldat cu 8 MORŢI și 11 răniţi. Ce au descoperit poliţiștii în mașina tânărului care a provocat dezastrul (VIDEO)

În imagini prezentate de posturile de televiziune, Sayfullo Saipov este surprins în timp ce fuge printre mașini, fiind înconjurat de polițiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Au apărut PRIMELE IMAGINI cu atacatorul de la New York. Cine este bărbatul care a intrat cu camionul în bicicliști și a ucis opt oameni (FOTO, VIDEO)