Antena Meniu Search
x

Autorul atacului de la Strasbourg a fost identificat. Tânărul de 29 de ani, radicalizat, a fost încolțit de polițiști (Video)

Autorul atacului armat de la Strasbourg, soldat cu doi morți şi 11 răniţi, a fost identificat, el fiind considerat o amenințare la adresa siguranței statului, deoarece era pe lista celor radicalizați.

Autorul atacului de la Strasbourg a fost identificat - Twitter

Autorul atacului armat de la Strasbourg, soldat cu doi morți şi 11 răniţi, a fost identificat, el fiind considerat o amenințare la adresa siguranței statului, deoarece era pe lista celor radicalizați.

(Actualizare) - Autorul atacului a fost încolțit de polițiști într-un cartier din Strasbourg. Presa locală anunță o operațiune în desfășurare în cartierul Neudorf, oamenii fiind rugați să stea în case.

Presa franceză susține că este vorba despre un tânăr de 29 de ani.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse apropiate anchetei, atacatorul se afla pe așa numită listă "S", pe care se regăsesc indivizii considerați un pericol pentru siguranța țării. Se pare că acesta a fost rănit în timpul unei revolte.

Prefectura din Bas-Rhin a anunțat că secţia antiteroristă a Parchetului Parisului a intrat în relaţie cu Parchetul Strasbourgului, fiind evaluată situaţia.

Un bărbat a deschis focul în centrul Strasbourgului, ucigând doi oameni și rănind alți 11.

Potrivit imaginilor surprinse în timpul atacului, oamenii au fugit panicați să se adăpostească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am auzit mai multe focuri de armă, trei poate, şi am văzut mai multe persoane fugind. Una dintre ele a căzut, nu ştiu dacă s-a împiedicat sau a fost atinsă. Oamenii din bar au strigat «închide, închide», iar barul s-a închis”, a declarat un martor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Autorul atacului de la Strasbourg a fost identificat. Tânărul de 29 de ani, radicalizat, a fost încolțit de polițiști (Video)