Antena Meniu Search
x

Avertismentul lui Putin. Răspunsul pregătit de ruşi, dacă SUA trimit rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat Occidentul că Rusia va lovi noi ţinte dacă Statele Unite ale Americii vor începe să furnizeze Ucrainei rachete cu rază mai lungă de acţiune, a relatat duminică agenţia de presă oficială rusă TASS, citată de Reuters.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 12:23

Vladimir Putin
Vladimir Putin avertizează SUA: "Vom folosi armele noastre, de care nu ducem lipsă" - Shutterstock

În cazul în care astfel de rachete vor fi livrate, vom lovi acele ţinte pe care până acum nu le-am lovit, a declarat Putin, într-un interviu pentru televiziunea rusă de stat Rossia-1.

Vladimir Putin avertizează SUA: "Vom folosi armele noastre"

"Dacă ajung să le furnizeze, vom trage concluziile care se impun şi vom folosi armele noastre, de care nu ducem lipsă, pentru a ataca acele obiective pe care până acum nu le-am lovit", a susţinut şeful de la Kremlin, potrivit Agerpres.

Potrivit AFP, Putin a mai spus că livrarea de armament nou Kievului are ca scop "prelungirea conflictului".

Război Rusia - Ucraina. Explozii puternice la Kiev

Epicentrul luptelor din Ucraina este, în aceste zile, oraşul Severodoneţk din Donbas. Armata ucraineană afirmă că rezistă cu succes forţelor ruse, care, la rândul lor, susţin că unităţile ucrainene se retrag după ce au suferit pierderi grele. Într-un nou mesaj transmis naţiunii, Volodimir Zelenski susține că amata rusă poate opri războiul dacă o persoană din Moscova dă un astfel de ordin, iar absenţa unui astfel de ordin este o umilinţă pentru întreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Avertismentul lui Putin. Răspunsul pregătit de ruşi, dacă SUA trimit rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina