Antena Meniu Search
x

Băieţel de 7 ani, legat de tată de un stâlp de lemn şi uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat, în Egipt

Un tată şi-a maltratat propriul copil, supunându-l la chinuri cumplite, doar pentru a-i da o lecţie, după ce a aflat că a furat. A legat băiatul cu sfoară de un stâlp de lemn şi l-a uns cu miere pentru a atrage albinele, în semn de pedeapsă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.06.2021, 17:34

Băiat speriat care îşi acoperă faţa  cu mâna
Băieţel de 7 ani, legat de tată de un stâlp de lemn şi uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat - Shutterstock

Un băieţel de 7 ani a trecut prin chinuri cumplite după ce un vecin l-a acuzat în faţa tatălui său că a furat. Părintele a hotărât să îi aplice o pedeapsă pe seama nelegiuririi, aşa că l-a legat cu sfori de un stâlp de lemn şi l-a uns cu miere pentru a fi înţepat de albine şi l-a lăsat în agonie pe acoperişul locuinţei.

Incidentul şocant a avut loc în data de 25 mai, în regiunea Qalyubia, Egipt. Într-o fotografie, potrivit Daily Mail, băiatul, identificat ca Muhammad D, stă întins pe podea cu mâinile legate de un stâlp de lemn, în timp ce insectele păreau să roiască în jurul lui. Copilul avea deja mai multe pete pe piele, semn că a fost înţepat de albine în repetate rânduri.

Mama a chemat ajutoare după ce şi-a găsit copilul în agonie, plângând

Tatăl în vârstă de 34 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost arestat după ce un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului. Nu se știe însă cât timp a stat copilul pe acoperiș.

Presa locală a declarat că mama lui Muhammad, în vârstă de 29 de ani, a rămas îngrozită când a aflat ce pedeapsă a primit copilul ei şi a solicitat ajutor unei asociaţii pentru salvarea minorilor.

Mama a făcut poze cu scena brutală, fotografii folosite acum ca dovezi împotriva tatălui. Muhammad a fost găsit într-o stare „deplorabilă” de către autorități în urma presupusei pedepse și a fost dus la spital pentru a-i fi tratate rănile.

Procurorii din Qalyubia au fost contactați după cererea de ajutor a femeii și au deschis o anchetă. Mama, care se află acum într-un alt sat, a susținut că bărbatul ar fi bătut-o în repetate rânduri și căuta constant noi modalități de a-i tortura copilul, inclusiv lăsându-l fără hrană pentru perioade foarte lungi de timp.

Tatăl a fost arestat de autorități, dar nu este clar dacă a fost acuzat oficial.

Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 7 ani, legat de tată de un stâlp de lemn şi uns cu miere pentru a atrage albinele, ca pedeapsă pentru că a furat, în Egipt