Antena Meniu Search
x

Băiețel de 3 ani, încuiat în casă de mamă, găsit după trei zile de polițiștii ucraineni. „Mesteca o pungă când au ajuns la el” (Video)

Un băiețel de 3 ani a îndurat zile cumplite după ce a fost încuiat singur în casă, de mama lui care ar fi plecat la o petrecere și l-a lăsat fără mâncare într-un apartament plin cu gândaci. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.09.2020, 15:47

Băiețel de 3 ani, încuiat în casă de mamă, găsit după trei zile de polițiștii ucraineni
Băiețel de 3 ani, încuiat în casă de mamă, găsit după trei zile de polițiștii ucraineni - Police of Ukraine
  • Vecinii au alertat poliția, după ce copilul însetat a provocat o inundație atunci când a încercat să bea o gură de apă de la robinet.
  • Polițiștii au spart ușa apartamentului și l-au găsit pe cel mic gol și înfometat.

S-a întâmplat în Ucraina, iar vecinii au fost cei care au alertat poliția, după ce copilul însetat a provocat o inundație atunci când a încercat să bea o gură de apă de la robinet.

Copilul a fost lăsat singur de mama sa, numită Natalia, care a plecat cu prietenii în Odessa, în sudul Ucrainei, arată rapoartele oficiale, citate de Daily Mirror.

Pentru că nu a găsit mâncare în casă, băiețelul s-a hrănit timp de trei zile cu zahărul dintr-o pungă uitată pe masa de la bucătărie. Când și zahărul s-a terminat, copilul a început să mestece punga de plastic.

Așa l-au găsit polițiștii, spun vecinii, ascuns sub un pat din apartament. 

Copilul era gol și înfometat.

Copilul a fost dus la spital iar medicii au stabilit că era malnutrit și slăbit. Potrivit asistenților sociali, condițiile de locuit erau groaznice și îi puneau viața copilului în pericol, așa că băiețelul a fost dus la un orfelinat.

Mama copilului s-a întors a doua zi după ce a fost luat de asistenții sociali, iar polițiștii au pus-o sub acuzare pentru rele tratamente aplicate minorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Băiețel de 3 ani, încuiat în casă de mamă, găsit după trei zile de polițiștii ucraineni. „Mesteca o pungă când au ajuns la el” (Video)