Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bebeluș uitat de mama băută pe o saltea din balcon cade de la etaj și moare. Tragedia a stârnit un val de revoltă în Rusia

Val de revoltă în Rusia, după ce un copilaş de nici 2 ani s-a prăbuşit de la etajul 14 al unui bloc din sudul Moscovei, după ce mama l-a uitat pe micuţ in balcon, pe o saltea lipită de pervazul ferestrei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2021, 10:59

Presa din Rusia publică detalii teribile despre tragedia produsă ieri, în sudul Moscovei.

Un băieţel, care în septembrie ar fi împlinit 2 ani, a murit pe loc după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul 14.

Parchetul din Moscova

Mama copilului se afla în apartament în momentul tragediei, iar jurnaliştii ruşi, care au vorbit cu vecinii familiei, susţin că femeia era mahmură, după o noapte înecată în alcool.

Pe acelaşi subiect

Instagram

Se pare că tânăra de 23 de ani şi-ar fi pus fiul să doarmă pe salteaua din balcon şi a uitat de el.

Micuţul s-ar fi trezit, a mers de-a buşilea până la fereastră şi s-a produs nenorocirea.

În imaginile publicate de Life.ru se vede că salteaua pe care a fost lăsat să doarmă copilaşul este practic lipită de pervazul ferestrei. 

Telegram / Mash

Mama bebeluşului, părinte model pe reţelele de socializare

Familia bebelușului era disfuncțională. Potrivit vecinilor, părinții băiatului - o fată de 23 de ani și un tânăr de 21 de ani - consumau frecvent băuturi alcoolice, iar din spatele ușilor apartamentului s-au auzit deseori țipete. Copilul a fost văzut de multe ori pe stradă cu vânătăi, potrivit Mash.

Instagram

Cu toate acestea, pe rețelele de socializare, tânăra și-a creat imaginea unei mame iubitoare și grijulii. Majoritatea fotografiilor îi arată pe ea, soțul ei și cei doi copilași ai cuplului, în timp ce se plimbă, sărbătoresc sau se îmbrățișează.

Instagram

Potrivit informațiilor publicate de fată pe Instagram, copilașii femeii au fost născuți unul în 2019, celălalt în 2020.

În septembrie, băiatul decedat ar fi împlinit 2 ani.

Vecinii au declarat că, în noaptea de dinaintea tragediei, tânăra de 21 de ani și soțul ei ar fi dat o petrecere. Iar mama ar fi fost încă băută cânf fiul ei a căzut de la balcon, fiind incapabilă să explice ce s-a întâmplat.

În acest caz a fost declanşat un dosar penal pentru infracţiunea de neglijență în legătură cu moartea copilului. Potrivit vm.ru, reprezentanții Parchetului din Moscova, care a preluat investigaţia, au confirmat într-o conferință de presă că părinții bebelușului abuzau periodic de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bebeluș uitat de mama băută pe o saltea din balcon cade de la etaj și moare. Tragedia a stârnit un val de revoltă în Rusia