Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a acuzat soţia că îl înşală după ce şi-a văzut bebeluşul nou-născut

O femeie şi-a împărtăşit povestea dramatică pe reţelele de socializare, după ce soţul ei a părăsit-o pe ea şi pe nou-născutul lor în spital, imediat după ce a văzut copilul. Bărbatul nu a crezut că el este tatăl.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.09.2020, 17:43

Un bărbat şi-a acuzat soţia că îl înşală după ce şi-a văzut bebeluşul nou-născut - iStock | Getty Images
  • Soțul ei a acuzat-o instantaneu că are o aventură.
  • Bebeluşul avea pielea închisă la culoare.

Tânăra a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, frumoasă, însă momentul de fericire a durat foarte puţin, căci soţul ei a privit pentru câteva secunde bebeluşul apoi a plecat definitiv.

Într-o postare pe o reţea de socializare, mama a explicat că fiica lor s-a născut cu „pielea foarte închisă la culoare” și, din acest motiv, soțul ei nu a crezut că bebelușul este al lui, ambii părinţi având un ten deschis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când s-a născut, pielea ei era foarte închisă la culoare și părea că ar putea avea doi părinți biologici de origine africană. Soțul meu a fost furios și m-a acuzat că am înșelat și a plecat chiar atunci. El a povestit tuturor celor din familiile noastre ce s-a întâmplat, a postat pe rețelele de socializare și a dorit imediat să divorţeze.

Tânăra a povestit că soțul ei a acuzat-o instantaneu că are o aventură, chiar dacă a încercat să îl convingă că a fost complet credincioasă pe tot parcursul căsătoriei. A încercat să îi explice că, dat fiind faptul că în familia ei există şi rude cu un ten închis la culoare, a existat posibilitatea ca micuţa lor să fi moştenit acest lucru.

"Familia lui și o mulțime de prieteni m-au sunat să îmi spună cât de supăraţi sunt, mi-au vorbit urât şi m-au renegat. Mama a fost însă alături de mine tot timpul şi mi-a susţinut nevinovăţia.”

Ea a continuat să explice cum soțul ei a refuzat să o ajute când a fost externată din spital și a dat-o afară inclusiv din casa lor, fiind obligată să se mute alături de bebeluş în casa părinţilor ei.

„Când sora mea l-a sunat să ceară lucrurile pentru bebeluș, el mi-a trimis o poză în care camera fetiţei era complet goală şi mi-a spus că a scăpat de toate lucrurile. Au trecut mai multe săptămâni în care el nu a vrut să-mi vorbească deloc şi nici să se intereseze de fetiţa noastră”

În cele din urmă, bărbatul a fost de acord să facă un test de paternitate, iar adevărul a ieşit la iveală. Era copilul lui, iar el era tatăl, aşa cum îi jurase soţia sa. Nu a crezut însă rezultatele şi a cerut un al doilea test, identic de altfel cu primul.

„În aceeaşi perioadă unul dintre verii lui au făcut un test pentru a vedea ce ascendenţi au şi într-adevăr, în familie existau aproximativ 30% gene africane” a mai explicat tânăra.

După ce adevărul a ieşit la iveală în cele din urmă, tânăra a declarat că fostul ei soţ a implorat-o în repetate rânduri să îl ierte şi să se întoarcă înapoi, însă ea nu este sigură că l-ar mai putea ierta vreodată.

„Şi-au cerut toţi iertare rând pe rând în faţa mea, m-am simţit bine, dar daunele au fost făcute. Nu pot să uit toate cuvintele care mi s-au spus şi lucrurile oribile la care am fost supusă, nu doar pentru mine, ci şi pentru micuţa mea”, a povestit mămica a cărei fetiţă împlineşte acum 6 luni, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a acuzat soţia că îl înşală după ce şi-a văzut bebeluşul nou-născut