Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul gelos care şi-a ucis soţia împuşcând-o de două ori în gât, condamnat la închisoare pe viaţă

Magistraţii din Birmingham, Marea Britanie, l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Andrew Hooper, 46 de ani, din Newport, bărbatul care, anul trecut, şi-a ucis soţia, pe Cheryl Hooper, 51 de ani, împuşcând-o de două ori în gât.

de Cristi Ioniţă

la 21.06.2019 , 17:47

Andrew şi-a ucis soţia, împuşcând-o în gât Andrew şi Cheryl păreau un cuplu fericit, înainte ca bărbatul să afle că soţia avea o aventură - The Sun

Magistraţii din Birmingham, Marea Britanie, l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Andrew Hooper, 46 de ani, din Newport, bărbatul care, anul trecut, şi-a ucis soţia, pe Cheryl Hooper, 51 de ani, împuşcând-o de două ori în gât.

Totul a pornit de la o criză de gelozie a bărbatului. Acesta a aflat că soţia lui începuse o aventură cu un alt bărbat şi a vrut să se răzbune.

Bărbatul şi-a ucis soţia de faţă cu fiica minoră a acesteia

Articolul continuă după reclamă

Conform The Sun, bărbatul a plănuit atacul şi l-a pus în aplicare pe 26 ianuarie anul trecut. Nu i-a păsat că fiica de 14 ani a femeii este de faţă.

A pus mâna pe o puşcă de colecţie, pe care o deţinea legal, şi a împuşcat-o pe Cheryl de două ori în gât, pentru a fi sigur că femeia moare, lucru care s-a şi întâmplat.

La aproape un an şi jumătate de la producerea tragediei, Andrew a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Ar putea fi eliberat condiţionat, însă nu înainte de a sta cel puţin 31 de ani după gratii.

Fata lui Cheryl a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj tulburător: "Pe 26 ianuarie 2018, viaţa mea s-a întors cu susul în jos. Nu mi-aş fi imaginat niciodată viaţa fără mamă. Eu şi mama mea eram inseparabile. Eram o echipă şi făceam totul împreună. Mama era amuzantă, frumoasă şi prietena mea cea mai bună. Gândul că nu mai este cu mine, să-mi petrec viaţa alături de ea, mă întristează. Îi datorez totul. Era viaţa mea, iar eu eram viaţa ei. Te iubesc, mamă".

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Bărbatul gelos care şi-a ucis soţia împuşcând-o de două ori în gât, condamnat la închisoare pe viaţă