Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a speriat de moarte, după ce a găsit un piton relaxându-se în toaleta lui

Un bărbat a avut parte de sperietura vieţii lui, după ce a descoperit un imens piton de covor, relaxându-se în interiorul vasului său de toaletă, în casa sa din Brisbane.

la 20.01.2019, 14:47
Piton găsit în toaleta unui bărbat
Bărbatul a avut parte de sperietura vieţii, după ce a găsit un piton în toaletă - Brisbane Snake Catchers/ Facebook

Un bărbat a avut parte de sperietura vieţii lui, după ce a descoperit un imens piton de covor, relaxându-se în interiorul vasului său de toaletă, în casa sa din Brisbane.

Şarpele stătea liniştit în apă, având corpul poziţionat în forma de „S”, după ce ar fi alunecat printr-o ţeavă din afara casei.

Stewart Lalor de la Brisbane Snake Catchers a primit un apel de urgență la ora 6.45 dimineaţa ieri, sâmbătă și a mers de urgenţă până la familia Wynnum din vest, 

„Ne-au chemat să îl scoatem ca ei să-ţi poată termina „treburile” în linişte” a spus dl Lalor.

„Mi-am pus o pereche de mănuşi şi mi-am băgat mâna după şarpe. Această rasă este foarte frecventă în Queensland” a declarat el. 

Dl Lalor a spus că nu era tocmai obişnuit să găsească totuşi pitoni în vasul de toaletă şi că astfel de accidente i se raportează doar o dată de două ori pe an, conform Daily Mail.

„Oamenii cred că pitonii doresc mereu să stea î n soare, dar au şi ei momente când lee ste mult prea cald ş icaută modalităţi de răcire” a mai spus Dl Lailor.

Şerpii se adăpostesc adesea prin canale sau scurgeri deschise ori  conducte neasigurate din zona caselor. Pitonii de covor sunt însă gsiţi frecvent în Queensland şi nu fac parte din gama celor veninoşi. 

Cu toate acestea, muşcăturile lor lasă o leziune substanţială şi provoacă sângerări. Astfel de pitoni ajung până la 3 metri lungime, potrivit Muzeului Queensland.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un bărbat s-a speriat de moarte, după ce a găsit un piton relaxându-se în toaleta lui