Antena Meniu Search
x

Bebeluş abandonat la naştere în toaleta unui aeroport îşi găseşte părinţii după 33 de ani

Un bărbat care și-a petrecut jumătate din viață în căutarea părinților săi naturali, după ce a fost abandonat după naştere într-o toaletă a avut în cele din urmă „succes”. La 33 de ani i-a găsit pe cei care l-au dat uitării şii l-au părăsit când era mic.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.09.2019, 14:01

Mama sa a murit înaitne să apuce să o cunoască
Tânărul a pornit în căutarea adevărului încă de la 18 ani - Facebook/ gatwickbaby

Un bărbat care și-a petrecut jumătate din viață în căutarea părinților săi naturali, după ce a fost abandonat după naştere într-o toaletă a avut în cele din urmă „succes”. La 33 de ani i-a găsit pe cei care l-au dat uitării şii l-au părăsit când era mic.

Steven Hydes, în vârstă de 33 de ani, avea doar zece zile când a fost găsit într-o toaletă destinată femeilor, în aeroportul din Gatwick, de un asistent de vânzări duty-free.

Cunoscut sub numele de "Gary Gatwick", tânărul a declarat că datorită muncii depuse de genealogişti a reuşit să îşi găsească tatăl şi fraţii, care nici măcar nu aveau habar de existenţa lui.

În schimb, pe mamă nu a putut să vadă şi să o întrebe „De ce?”. Murise înainte să aibă şansa de a o cunoaşte.

Steve a scris mai multe lucrări în încercarea de a obţine indicii referitoare la viaţa sa, la femeia care l-a adus pe lume şi la părinţii care nu l-au vrut. El a fost găsit într-o toaletă a aeroportului din Gatwick pe 10 aprilie 1986. Un asistent de vânzări l-a văzut înfăşurat într-un şal, cuminte. Avea doar 10 zile.

„O veste bună! După 15 ani de căutări, mă bucur să confirm că, datorită muncii foarte grele a genealogiştilor geneticieni, CeCe Moore şi Helen Riding, am reuşit să îmi găsesc familia mea naturală. Din păcate mama a murit, aşa că nu pot afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi de ce m-a abandonat. Cu toate acestea, mi-am găsit tatăl şi surorile, ei neavând însă cunoştinţă de existenţa mea” a declarat Steeve pe pagina sa de Facebook.

Tată a doi copii, Steve, conform Mirror, a apărut şi într-un documentar în care i se prezenta viaţa din institutul de îngrijire, înainte de a fi adoptat şi de a creşte alături de trei surori.

„După cum vă puteți imagina, aceasta este o problemă destul de sensibilă și foarte nouă pentru noi toți, cei implicaţi, dar am vrut să mulțumesc tuturor pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor. Lucrarea pe care genealogii au făcut-o este incredibilă. Ani de zile au muncit atât de mult şi datorită lor, cazuri ca al meu pot fi rezolvate. Sper totuşi că povestea mea va avea un rol de sensibilizare pentru a preveni abandonul altor copii” a mai spus tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Bebeluş abandonat la naştere în toaleta unui aeroport îşi găseşte părinţii după 33 de ani