Antena Meniu Search
x

O tânără româncă aduce acuzații grave medicilor italieni, după ce bebelușul ei a murit la naștere. ”Își făceau selfie cu telefonul!”

O româncă îi acuză pe medicii unui spital din Italia de moartea bebeluşului ei. Femeia susţine că nimeni nu a ajutat-o să-şi aducă fiul pe lume.

Vezi și

O româncă îi acuză pe medicii unui spital din Italia de moartea bebeluşului ei. Femeia susţine că nimeni nu a ajutat-o să-şi aducă fiul pe lume. A născut singură, abandonată într-un salon. În timp ce, susţine revoltată tânăra, asistentele medicale şi-ar fi făcut selfiuri. Reprezentanţii spitalului recunosc că bebeluşul s-a născut mort. 

Bianca Tudor îşi aminteşte fiecare clipă plină de suferinţă petrecută în spitalul din Marcianise, o localitate din sudul Italiei. Acolo, a mers să-şi aducă fiul pe lume, după o sarcină normală. Dar, spune ea, nici medicii, nici asistentele nu au ajutat-o. 

Bianca Tudor, mama bebeluşului mort: "Se uitau toţi la mine, dar nici nu mă atingeau, nici nu chemau doctorul. Îşi făceau selfie cu telefonul. N-aveau chef de nimic." 

Chinuită de dureri şi fără ajutor, Bianca a născut asistată doar de soţul ei italian şi de mama lui. În salon. Asistentele au reacţionat într-un târziu, acuză mama. 

”Au luat copilul și am văzut că îl spală acolo, în chiuvetă, cu apă rece”, povestește tânăra.

Mama n-a apucat să-şi strângă fiul în braţe. Nu i-a auzit nici măcar glasul. Medicii italieni spun că Tommaso a venit pe lume mort. Şi nu l-au mai putut salva. Nici n-ar fi încercat, spune Bianca. 

Bianca Tudor, mama bebeluşului mort: "N-am văzut pe nimeni care să-i acorde primul ajutor. Când am venit, eram bine."

Bianca susţine că a fost externată după doar câteva ore. Tatăl copilului a anunţat poliţia. 

Acum, Bianca aşteaptă rezultatele anchetei făcute de poliţişti. Din partea spitalului, n-a primit mai multe explicaţii. Micul Tommaso a fost înmormântat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O tânără româncă aduce acuzații grave medicilor italieni, după ce bebelușul ei a murit la naștere. ”Își făceau selfie cu telefonul!”