Antena Meniu Search
x

Biserica Nativităţii din Bethleem a fost închisă din cauza coronavirusului

A fost declarată stare de urgenţă de preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, din cauza coronavirusului, pentru o perioadă de 30 de zile, iar Biserica Nativităţii a fost închisă.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 08:26

Biserica Nativităţii din Bethleem
Biserica Nativităţii din Bethleem a fost închisă din cauza coronavirusului - iStock | Getty Images
  • Au fost raportate patru cazuri suspecte de coronavirus în Bethleem.
  • Accesul în Biserica Nativităţii a fost interzis.

A fost declarată stare de urgenţă de preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, din cauza coronavirusului, pentru o perioadă de 30 de zile, iar Biserica Nativităţii a fost închisă. 

Comunicatul a fost făcut după raportarea unor cazuri de infectare chiar în oraşul Bethleem din Cisiordania. 

Accesul turiştilor străini în hotelurile din Cisiordania a fost interzis, iar Biserica Nativităţii din Bethleem, locul de naştere al lui Isus Hristos, a fost închis. 

”Am decis să declarăm stare e urgenţă în toată Palestina, pentru a răspunde pericolului coronavirusului şi a preveni răspândirea acestuia”, a declarat premierul palestinian Mohammed Shtayyeh.

Premierul palestinian a mai spus că preşedintele Mahmoud Abbas i-a oferit autoritatea totală pentru coordonarea implementării măsurilor de protecţie.

Astfel a decis închiderea tuturor şcolilor, colegiilor şi grădiniţelor, precum şi anularea tuturor rezervărilor turistice.

Potrivit ultimelor informaţii, în Bethleem au fost raportate patru cazuri suspecte de infectare cu coronavirus, la unul dintre hotelurile oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Biserica Nativităţii din Bethleem a fost închisă din cauza coronavirusului