Antena Meniu Search
x

Doi români, botezați "Bonnie și Clyde", sunt acuzați de zeci de furturi de ceasuri Rolex de la bătrâni din Italia. Modul de operare tot timpul era același

Doi români de 25 de ani, soț și soție, au fost identificați de poliție, după ce au comis zeci de furturi în nordul Italiei din 2015 și până în martie 2018.

Doi români de 25 de ani, soț și soție, au fost identificați de poliție, după ce au comis zeci de furturi în nordul Italiei din 2015 și până în martie 2018.

În ciuda faptului că au început să fure ceasuri de lux, în principal Rolex, în plină stradă, de la persoane în vârstă, polițiștii italieni au reușit abia acum să-i identifice pe cei doi.

Potrivit anchetatorilor, Cristian Schian și Emanuela Schian operau de fiecare dată la fel.

Femeia se apropia de oameni mai în vârstă, îi întreba cât este ora, iar în momentul în care aceștia se uitau la ceas, reușea să-l sustragă, cu forța sau profitând de neatenția victimelor.

Pe acelaşi subiect

Dacă vreuna dintre victime protesta, atunci intervenea Cristian Schian și o punea la pământ.

Cei doi au comis jafuri în orașele Bologna, Siena, Rovigo, Verona sau Albignasego.

Polițiștii italieni au reușit să-l aresteze pe Cristian Schian, în timp ce acesta se afla într-un local din Verona, însă Emanula este în continuare căutată, pe numele ei fiind emis un mandat de arestare.

Se pare că femeia ar fi în România, ea devenind între timp mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Doi români, botezați "Bonnie și Clyde", sunt acuzați de zeci de furturi de ceasuri Rolex de la bătrâni din Italia. Modul de operare tot timpul era același