Antena Meniu Search
x

Foto Botul unui avion Austrian Airlines, distrus de o furtună cu grindină puternică. Pasagerii au avut un şoc la coborâre

Un zbor al companiei Austrian Airlines a suferit avarii semnificative din cauza grindinei, care a smuls duminică o parte din botul avionului, a anunțat compania aeriană.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 10:38

Botul unui avion Australian Airlines, distrus de o ploaie cu grindină puternică. Furtuna a avariat şi parbrizul aeronavei
Botul unui avion Australian Airlines, distrus de o ploaie cu grindină puternică. Furtuna a avariat şi parbrizul aeronavei - emm.ely Instagram

Avionul zbura din Palma de Mallorca, Spania, spre Viena, Austria, când a fost lovit de o furtună puternică, a precizat Austrian Airlines într-o declarație pentru ABC News. Grindina adistrus geamurile cabinei de pilotaj şi botul avionului, care, potrivit fotografiilor, părea să se fi rupt.

Furtuna a distrus botul şi geamurile avionului în doar câteva minute

„Cred că mai aveam aproximativ 20 de minute până la aterizare când am intrat într-un nor de grindină și furtună, iar turbulențele au început”, a declarat Emmeley Oakley, un pasager al zborului, pentru ABC News prin intermediul unui mesaj text.

Articolul continuă după reclamă

Oakley a spus că, în interiorul cabinei, au putut auzi grindina în timp ce lovea aeronava lor.

Pe acelaşi subiect

În timp ce avionul - un Airbus A320 - trecea prin zona de vreme severă, despre care compania aeriană a spus că nu era vizibilă pe radar pentru echipajul din cabina de pilotaj, a fost făcut un apel Mayday din cauza avariilor.

Oakley a estimat că avionul a avut nevoie de aproximativ două minute pentru a zbura prin furtuna

În ciuda momentelor dificile, avionul a aterizat în siguranță pe aeroportul Viena-Schwechat, fără ca vreun pasager să fie rănit, a precizat Austrian Airlines.

Echipa tehnică a Austrian Airlines inspectează în prezent avariile.

"Abia când am ieșit din avion am văzut că lipsește botul! Piloții au făcut într-adevăr o treabă excelentă, menținând lucrurile cât se poate de lin și în siguranță", a spus Oakley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Stiri externe » Botul unui avion Austrian Airlines, distrus de o furtună cu grindină puternică. Pasagerii au avut un şoc la coborâre