Antena Meniu Search
x

Galerie foto Brigitte Bardot nu vrea să se vaccineze anti-Covid: "Sunt alergică la toate produsele chimice"

Actrița Brigitte Bardot a dezvăluit pentru revista Gala, miercuri, 5 ianuarie, că nu vrea să se vaccineze împotriva Covid-19, spunând că este „alergică la toate substanțele chimice”.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 18:58

În cadrul unui interviu cu Gala, actriţa Brigitte Bardot a deschis subiectul privind criza de sănătate, oportunitate a starului de 87 de ani de a-şi explica decizia de a nu se vaccina împotriva coronavirusului.  

Brigitte Bardot a mărturisit în august 2021 că este împotriva certificatului, fără a ezita să îl compare cu un „Ausweis, permisul care ne-a fost impus în timpul războiului și pe care îl ştiu. Iată-ne acum cu un Elyos Kommandantur care ne readuce în aceste condiții. Mi se pare înfricoșător și lamentabil". În cadrul intrerviului, vedeta chiar le-a propus francezilor nevaccinaţi, care nu vor mai "avea posibilitatea de a trăi normal și liber”, să intre în „grevă fiscal㔄Deoarece banii noștri poartă viruși, cred că ar fi bine să nu-i dăm statului”, a spus aceasta la acea vreme.

Brigitte Bardot: „Şi când am călătorit în Africa am refuzat să mă vaccinez”

Întrebată de un ziarist al săptămânalului Gala dacă s-a vaccinat, actriţa, care locuieşte acum, la pensie, într-o vilă luxoasă de pe literalul mediteranean din Saint-Tropez, a răspuns: „O, nu! Sunt alergică la toate substanțele chimice. Chiar şi când am călătorit în Africa am refuzat să mă vaccinez împotriva febrei galbene. Medicul de la acea vreme mi-a întocmit un certificat fals. Am plecat şi m-am întors într-o formă excelentă!”, a adăugat Brigitte, potrivit Le Figaro.

Pe acelaşi subiect

A menţionat de asemenea că se simte foarte sănătoasă pentru un vârsta pe care o are. „Sigur, am 87 de ani, dar jur că nu arăt ca şi când aş avea. Nu am părul alb, sunt foarte slabă. Am artroză dublă de şold, merg în cârje, dar dacă aud ritmuri de rumba, cha-cha-cha, o melodie Gipsy Kings sau ceva flamenco, jur că am dorinţa de mişcare”. „Moartea va trebui şi ea petrecută acolo într-o zi. E ca bătrâneţea, nu poţi scăpa de ea”, a adăugat actriţa.

Brigitte Bardot, despre iubirea necondiţionată faţă de animale

Departe de lumina reflectoarelor, Brigitte Bardot nu a ezitat să dezvăluie pentru Parisian, în septembrie 2021, obiectul singurei sale priorități: bunăstarea animalelor. „A-mi da viaţa pentru a îmbunătăţi viaţa animalelor, asta a căpătat sens", a spus ea. "Muncesc din greu, indiferent de ce, în fiecare zi, de Crăciun, de Revelion, de ziua mea... Absolut în fiecare zi pe care a făcut-o bunul Dumnezeu, sunt aici pentru animale”. În cadrul interviului, Brigitte Bardot nu a omis, de asemenea, să critice politica lui Emmanuel Macron în ceea ce privește violența împotriva animalelor şi despre dezamăgirea pe care a avut-o la întâlnirea cu şeful statului: "Am stat o oră și jumătate de vorbit împreună, iar el părea să nu cunoască total aceste subiecte. Sinceră să fiu, nu înțelegea nimic", menţionase ea la acel moment, cu regret, relatează femme actuelle.

Guvernul francez promovează vaccinarea ca principala protecție a populației împotriva epidemiei de Covid-19. Miercuri, ministrul Sănătății, Olivier Véran, a aplaudat numărul mare de persoane care au primit prima doză de vaccin în timpul zilei, 66.000 de mii de oameni obţinând prima doză.

De la începutul pandemiei, 125.000 de oameni au murit în Franţa infectaţi cu Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Brigitte Bardot nu vrea să se vaccineze anti-Covid: "Sunt alergică la toate produsele chimice"