Antena Meniu Search
x

Foto Bulgaria a fost ridiculizată după ce a distribuit vaccinul anti-Covid cu dube pentru mezeluri

Bulgaria a fost luată în derâdere după ce vaccinul anti-Covid a fost distribuit în camioane pentru transportat mezeluri. Internauţii nu au întârziat să critice acest lucru. Autorităţile se tem că lungul şir de glume i-ar putea influenţa pe oameni să nu se mai vaccineze.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.01.2021, 12:08

Ministrul sănătății nu a văzut latura amuzantă a glumelor şi le-a calificat drept ''inacceptabile''
Bulgaria a fost luată în derâdere după ce vaccinul anti-Covid a fost distribuit în camioane pentru transportat mezeluri - Twitter
  • Bulgaria a fost ridiculizată după ce vaccinul împotriva coronavirusului a fost distribuit în dube pentru hot dog
  • Ministerul sănătăţii a criticat reacţia internauţilor

Bulgaria a fost ţinta glumelor după ce a trimis vaccinuri împotriva coronavirusului în camioane pentru transportat hot dog. Autorităţile locale se tem acum că incidentul ar putea să îi îndemne pe oameni să nu mai dorească să se vaccineze. 

Cutiile cu vaccinul Pfizer-BioNtech au fost distribuite în ţară cu ajutorul camionetelor de mezeluri, aspect care a stârnit atât reacţii negative din partea internauţilor, cât şi un lung şir de glume pe reţelele sociale. 

O persoană a glumit ''Cu ceapă și muștar?'', în timp ce alta a scris ''Între chifle?''.

Din imaginile surprinse, se poate observa cum oamenii desemnaţi ridică cutiile dintr-o dubă albă decorată cu imagini de fast-food. Însoțiți de polițiști, mai multe autoutilitare frigorifice au livrat doze de vaccin pentru mai multe orașe, potrivit rapoartelor locale.

Țara a comandat 10.000 de doze de vaccin, care sunt depozitate în frigidere vechi sovietice, notează dailystar.co.uk.

Justificarea autorităţilor 

Ministrul sănătății Kostadin Angelov nu a văzut latura amuzantă a glumelor şi le-a calificat drept ''inacceptabile''. El a mai spus că: ''Bulgaria nu este singura țară în care companiile private de logistică asigură transportul''.

În plus, anumite persoane se tem că glumele ar putea să influenţeze ca oamenii să nu se mai vaccineze împotriva coronavirusului

Bulgaria a prelungit luna aceasta carantina naţională, care va dura până în februarie. Astfel, şcolile şi restaurantele vor rămâne închise. Ţara are puțin peste 200.000 de cazuri de COVID-19 şi însumează 7.515 decese. 

Bulgaria va mai primi încă 57.000 de doze de vaccin în această lună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bulgaria a fost ridiculizată după ce a distribuit vaccinul anti-Covid cu dube pentru mezeluri