Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei femei soldat, găsit de israelieni în Gaza. Noa Marciano fusese răpită de teroriştii Hamas în prima zi de război

Război Israel - Hamas. Armata israeliană a anunţat vineri că trupele sale aflate în Fâşia Gaza au găsit cadavrul unei femei soldat care fusese capturată în viaţă de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie lansat de gruparea islamistă palestiniană în sudul Israelului, transmite EFE, citat de Agerpres. Este a doua astfel de descoperire în ultimele ore.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 17:09

Cadavrul unei femei soldat, găsit de israelieni în Gaza. Noa Marciano fusese răpită de Hamas în prima zi de război
Cadavrul unei femei soldat, găsit de israelieni în Gaza. Noa Marciano fusese răpită de Hamas în prima zi de război - Getty Images

"Cadavrul femeii soldat din Forţele de Apărare Israeliene, Noa Marciano, care a fost răpită de organizaţia teroristă Hamas, a fost recuperat de trupele armatei dintr-o structură adiacentă spitalului Al Shifa din Gaza şi transferat pe teritoriul israelian", a informat purtătorul de cuvânt al armatei.

IDF anunţase marţi decesul caporalului Noa Marciano, în vârstă de 19 ani, după publicarea de către mişcarea islamistă palestiniană a unei fotografii în care tânăra este prezentată ca fiind "ucisă de un bombardament israelian".

Trupul neînsufleţit ale unei alte femei, descoperit lângă spitalul Al-Shifa din Fâşia Gaza

Joi, armata israeliană a anunţat că a descoperit în apropierea spitalului Al-Shifa din Gaza cadavrul unei alte femei răpite de Hamas. Trupul neînsufleţit al acestei femei, răpită în kibbutz-ul Be'eri, "a fost scos de trupele armatei israeliene dintr-o structură adiacentă spitalului Al-Shifa din Fâşia Gaza şi a fost transferat pe teritoriul israelian", informa armata într-un comunicat.

Victima a fost identificată de armată ca fiind Yehudit Weiss. Aproximativ 240 de persoane au fost răpite la 7 octombrie de Hamas şi alte grupări islamiste palestiniene din Fâşia Gaza. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cadavrul unei femei soldat, găsit de israelieni în Gaza. Noa Marciano fusese răpită de teroriştii Hamas în prima zi de război