Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei fetiţe de 2 ani, descoperit într-un râu din Germania. Melissa dispăruse de două zile şi era îmbrăcată doar în pijamale

Autorităţile din Bingen, Germania au recuperat marți din apă cadavrul unui copil 2 de ani care ar aparţine unei fetiţe din Moldova, dispărute în urmă 2 zile. Trupul a fost descoperit de un scafandru într-un râu, marţi, după ce o armată de salvatori au pornit în căutarea micuţei.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 12:35

Conform informaţiilor inițiale, Melissa a coborât treptele din fața ușii din față, apoi a alergat peste strada alăturată și pe o pajiște mică, unde curge râul Lauchert. Este la doar 25 de metri de ușa din față până la apă. Melissa ar fi căzut în apa rece ca gheața. Părinții micuței ar proveni din Moldova, relatează Bild. Potrivit sătenilor, familia s-a mutat în acest loc în urmă cu aproximativ doi ani. Se spune că tatăl lucrează la renovarea clădirilor.

Mai târziu a venit confirmarea oficială că este vorba despre cadavrul copilului de doi ani dispărut pe data de 17 decembrie. Potrivit poliției, trupul a fost descoperit în apă sub tufișuri. Potrivit publicaţiei locale Schwarzwaelder Bote, familia ar putea proveni din România.

Fetiţa a fugit din casă într-o clipă de neatenţie

Câinii poliției au găsit luni urma fetei care ducea spre râu. Familia a fost anunțată despre descoperire.

Căutarea fetei în Bingen din cartierul Sigmaringen a continuat marți cu zece scafandri . Experții l-au căutat pe copil în râul rece ca gheața. Poliția tratează cazul ca pe un tragic accident, nefiind identificate până în prezent indicii care să sugereze un act criminal. Conform informațiilor transmise de polițiști, se crede că fetița a părăsit casa părinților în după-amiaza zilei de duminică într-un moment de neatenție din partea acestora, fiind îmbrăcată numai în pijama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cadavrul unei fetiţe de 2 ani, descoperit într-un râu din Germania. Melissa dispăruse de două zile şi era îmbrăcată doar în pijamale