Antena Meniu Search
x

"Calea minciunilor", pavată cu miliarde de dolari. Zelenski, despre propaganda Rusiei: "Nimeni nu a mai cheltuit asemenea sume"

Conducerea Rusiei a cheltuit miliarde de dolari pe propagandă, a estimat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat sâmbătă de dpa. Războiul pornit de Kremlin a intrat în cea de-a doua lună, iar armata rusă nu se opreşte din a distruge orașele Ucrainei.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 11:46

Zelenski: Rusia a cheltuit miliarde pe minciuni şi propagandă
Zelenski: Rusia a cheltuit miliarde pe minciuni şi propagandă - Shutterstock

"Ştiţi cu toţii foarte bine ce sistem uriaş de propagandă de stat a construit Rusia", a afirmat Volodimir Zelenski într-un nou mesaj video difuzat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. "Probabil nimeni altcineva din lume nu a mai cheltuit asemenea sume pe minciuni", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Moscova nu a luat însă în calcul faptul că aceste eforturi nu garantează un rezultat, a menţionat preşedintele ucrainean. "Acolo unde este nevoie de bani pentru a pava o cale a minciunilor, rezultatul nu este asigurat. Calea adevărului este dificilă, dar se deschide singură", a conchis Zelenski.

O nouă zi de război Rusia - Ucraina

Armata rusă nu se opreşte din a distruge orașele pașnice ale Ucrainei. Autoritățile din regiunile situate la est de Kiev continuă să raporteze bombardarea zonelor rezidențiale și moartea oamenilor nevinovaţi.

ONU a anunțat vineri că 1.081 de civili au pierit și 1.707 au fost răniți în Ucraina de la începutul invaziei ruse, pe 24 februarie. De asemenea, peste 10 milioane de oameni au fugit din ţară, aceasta fiind cea mai gravă criză a refugiaților din Europa de la al Doilea Război Mondial.

Potrivit bfmtv.com, preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat o operaţiune umanitară internaţională pentru evacuarea locuitorilor din Mariupol, dar și faptul că va avea o nouă conversație cu Vladimir Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » "Calea minciunilor", pavată cu miliarde de dolari. Zelenski, despre propaganda Rusiei: "Nimeni nu a mai cheltuit asemenea sume"