Antena Meniu Search
x

Cântăreţul Maluma a fost jefuit la Cupa Mondială din Rusia! Vedeta columbiană a rămas fără bunuri în valoare de aproape 1 milion de dolari

Cântăreţul Maluma a fost jefuit la Moscova, unde se afla pentru a asista la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială de fotbal.

Cântăreţul Maluma a fost jefuit la Moscova, unde se afla pentru a asista la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială de fotbal.

Potrivit presei internaţionalei, vedeta columbiană a rămas fără bunuri în valoare de aproape 1 milion de dolari.

Hoții au reușit să-i fure din camera de hotel o geantă Louis Vuitton, 11 ceasuri Rolex şi Hublot și bijuterii Cartier din aur galben, alb şi roz.

De asemenea, au fost furate şi zece perechi de ochelari încrustate cu diamante şi perle.

Toate aceste bunuri au fost furate de un bărbat care a pătruns în apartamentul din hotelul solistului columbian, după ce a afirmat că este prieten al artistului de 24 de ani.

Maluma s-a deplasat, marţi, la Saransk, unde a asistat la meciul Columbia - Japonia.

Cântăreţul de origine columbiană Maluma concertează la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo până pe 1 iulie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Cântăreţul Maluma a fost jefuit la Cupa Mondială din Rusia! Vedeta columbiană a rămas fără bunuri în valoare de aproape 1 milion de dolari