Antena Meniu Search
x

Galerie foto Case și mașini înghițite de un val uriaș de noroi, în Japonia. Cel puțin 20 de oameni au fost dați dispăruți

Cel puțin 20 de persoane sunt date dispărute în orașul de coastă Atami din Japonia, la sud-vest de Tokyo, după o alunecare de teren care a înghițit mai multe case și mașini. Alunecarea de noroi din Atami, prefectura Shizuoka, a venit după ce regiunea a fost lovită de ploi torențiale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.07.2021, 15:21

Imaginile postate pe rețelele de socializare surprind un torente de noroi negru care înghite mai multe clădiri și mașini, în timp ce oamenii fug să se pună la adăpost.

Un martor a spus că a auzit un „sunet oribil” și a văzut cum valul de noroi coboară de pe munte, așa că a fugit să-și salveze viața, scrie BBC News.

Aproape 3.000 de locuințe au rămas fără electricitate, după alunecarea de teren

Un responsabil din Atami a precizat că o alunecare de teren a avut loc la ora locală 10:30 (01:30 GMT), adăugând că "mai multe case au fost distruse". În plus, peste 2.800 de case din regiune au rămas fără curent electric, potrivit companiei de electricitate Tepco.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția, pompierii și militarii sunt implicați într-o amplă operațiune de căutare a victimelor.

Locuitori din regiunile Shizuoka, Kanagawa și Chiba au primit ordin de evacuare în urma avertismentelor privind inundațiile ce s-ar putea produce în zonele joase.

Zeci de morți în urma inundațiilor din Japonia

Zeci de oameni au fost uciși în urma inundațiilor în iulie anul trecut și peste 200 au murit în 2018, când părți din vestul Japoniei au fost inundate.

Circulaţia trenului de mare viteză Shinkansen a fost suspendată temporar între Tokyo şi Osaka (vest) din cauza ploilor abundente, iar alte trenuri au fost de asemenea oprite, potrivit site-urilor companiilor feroviare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Case și mașini înghițite de un val uriaș de noroi, în Japonia. Cel puțin 20 de oameni au fost dați dispăruți