Antena Meniu Search
x

Caz șocant în Italia! Un român de 30 de ani a vrut să răpească o adolescentă de 15 ani, după ce a contactat-o pe Facebook. Bărbatul a băgat-o pe mama fetei în spital

Un român de 30 de ani a vrut să răpească o adolescentă de 15 ani, tot româncă, după ce a contactat-o pe Facebook cerându-i să se întâlnească.

Un român de 30 de ani a vrut să răpească o adolescentă de 15 ani, tot româncă, după ce a contactat-o pe Facebook cerându-i să se întâlnească.

Potrivit presei locale, în urmă cu două luni, bărbatul, care locuia în Eboli, a contactat-o pe Facebook pe tânăra de 15 ani, din Battipaglia, cerându-i prietenia. La un moment dat, el i-a cerut să se întâlnească, iar cei doi urmau să se vadă duminica trecută.

Însă, mama fetei a aflat întreaga poveste și a depus plângere la poliție, acuzându-l pe bărbat de corupere de minori.

Ieri dimineață, bărbatul a intrat peste cele două în locuința lor din Battipaglia și a lovit-o pe mama fetei cu piciorul de la o masă, reproșându-i că nu și-a retras plângerea la poliție.

Apoi, a apucat-o pe fată și a târât-o pe jos, în afara locuinței.

Însă, bărbatul, identificat cu inițialele A.C.H., a fost prins în flagrant de polițiștii chemați la fața locului de martorii care au auzit scenele de groază.

Mama fetei a ajuns la spital, cu multiple traumatisme la cap și la braț, ea având nevoie de mai multe zile de internare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Caz șocant în Italia! Un român de 30 de ani a vrut să răpească o adolescentă de 15 ani, după ce a contactat-o pe Facebook. Bărbatul a băgat-o pe mama fetei în spital