Antena Meniu Search
x

Video Cea mai mare centrală nucleară din Europa, cucerită de ruşi. Mii de oameni care protestează în faţa invadatorilor

Rusia a preluat controlul asupra celei mai mari centrale nucleare din Europa, informaţie  confirmată de Agenția Internațională pentru Energie Atomică.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 18:20

Vezi și

Rusia a transmis AIEA că activitatea la centrala nucleară Zaporojie continuă să se desfăşoare în mod normal.

Imaginile din regiune arată însă mii de oameni care protestează în faţa invadatorilor. Protestatarii au blocat drumurile către oraş şi centrală cu ajutorul mai multor camioane şi sunt pregătiţi să înfrunte cu mâinile goale coloanele de tancuri ruseşti.

Serghei Lavrov: Un al treilea război mondial va fi nuclear şi distructiv

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a declarat miercuri că, dacă ar fi să aibă loc un al treilea război mondial, acesta ar implica arme nucleare şi ar fi distructiv, a relatat agenţia de presă RIA, citată de Reuters.

Pe acelaşi subiect

Şeful diplomaţiei ruse a mai spus că Rusia, care a lansat săptămâna trecută un atac în Ucraina pe care îl numeşte "operaţiune militară specială", s-ar confrunta cu un "pericol real" dacă Kievul ar obţine arme nucleare. Rusia nu va permite Ucrainei să obţină arme nucleare, a insistat Lavrov, citat de TASS, potrivit Agerpres. Declarația lui Lavrov vine după ce, pe 27 februarie, însuși liderul de la Kremlin a ordonat Ministerului Apărării să pună arsenalul nuclear al țării în stare de alertă maximă, ca răspuns la "declarațiile agresive" ale țărilor membre NATO.

Strigăt disperat al primarului din Mariupol, după mai bine de 12 ore de atacuri ale rușilor: "Ne fac una cu pământul!"

Războiul Rusia - Ucraina a ajuns în ziua a șaptea. Rușii continuă să bombardeze orașele ucrainene, în ciuda condamnării internaționale și a sancțiunilor dure. Orașul-port Mariupol suferă pierderi masive de vieți omenești și a rămas fără alimentare cu apă, fiind ținta unui atac neîntrerupt al forțelor ruse de mai bine de 12 ore, anunţă primarul Vadym Boichenko.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cea mai mare centrală nucleară din Europa, cucerită de ruşi. Mii de oameni care protestează în faţa invadatorilor