Antena Meniu Search
x

Cele trei prizoniere din Cleveland au fost maltratate si violate timp de 10 ani

Povestea de necrezut a celor trei prizoniere din Cleveland pasioneaza opinia publica din Statele Unite. Tinerele au fost eliberate, aproape din intamplare, la 10 ani dupa ce fusesera rapite in plina zi.

Vezi și

In acest timp, au fost maltratate, violate si au adus pe lume copii, despre care nu se stie daca au supravietuit. Oamenii se intreaba, acum, de ce politia nu si-a dat seama de nimic, desi erau indicii ca in casa terorii se petreceau lucruri ciudate.

Familia, prietenii si vecinii celor trei tinere eliberate nu inceteaza sa-si manifeste bucuria, dupa atatia ani in care pierdusera speranta de a le mai revedea in viata.

Amanda, Gina si Michelle sunt, acum, eroinele Americii. Iar vecinul care a raspuns, primul, la chemarea lor de ajutor a devenit, si el, peste noapte, o celebritate nationala. Nu doar pentru prezenta de spirit, ci si pentru raspunsurile sale la intrebarile reporterilor.

Despre presupusii rapitori, arestati, nu se stiu prea multe. Este vorba despre trei frati de peste 50 de ani, dintre care doar unul locuia in casa prefacuta in temnita. Multi vecini spun ca el nu le-a dat niciodata de banuit.

Un copil din vecini isi aminteste, insa, de un incident ciudat de acum cativa ani, pe care spune ca l-a semnalat si politiei, fara sa fie luat in seama: „Am vazut o doamna in pielea goala, in curte. N-am inteles ce se petrecea, asa ca am incercat sa vorbim cu ea, dar el i-a spus sa intre in casa”.

Autoritatile spun ca n-au primit nicio sesizare ca in casa s-ar petrece ceva suspect. Acum, insa, surse din politiei afirma ca femeile captive au adus pe lume, de-a lungul anilor, cel putin cinci copii. Una dintre ele a pierdut alte trei sarcini din cauza sca era slabita.

La eliberarea femeilor, impreuna cu ele se afla doar o fetita de sase ani. Ce s-a intamplat cu ceilalti copii nu stiu, deocamdata, decat rapitorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Cele trei prizoniere din Cleveland au fost maltratate si violate timp de 10 ani