Antena Meniu Search
x

Cină pe pista unui aeroport din Japonia, la 540 de dolari. Locurile s-au epuizat rapid

Cea mai mare companie aeriană din Japonia oferă pasagerilor posibilitatea de a servi cina, la clasa întâi, într-un avion menținut la sol. Prețul pentru o astfel de experiență? 540 de dolari, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 01.04.2021, 12:31

Proiect inedit în Japonia
Proiect inedit în Japonia - ANA
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Compania All Nippon Airways (ANA) oferă clienților o experiență inedită, în luna aprilie. Avioanele menținute la sol au devenit săli de restaurante, iar cei dornici pot servi cina, la clasa întâi, pentru suma de 540 de dolari, scrie BBC.

Industria globală a companiilor aeriene se confruntă cu cea mai grea provocare de până acum, pe fondul restricţiilor impuse de pandemie. Astfel a fost luat naştere iniţiativa „Zborurile către nicăieri”, care imediat a devenit populară printre amatorii de experienţe unice.

În octombrie, Singapore Airlines le-a oferit clienţilor posibilitatea de a lua prânzul într-un Airbus A380, parcat pe aeroportul principal al oraşului. În ciuda preţului de peste 500 de dolari, primele locuri s-au epuizat într-o jumătate de oră.

Experienţa culinară ANA are loc într-un Boeing 777, parcat pe aeroportul Haneda din Tokyo.

În timp ce un loc la prima clasă costă 59.800 de yeni (540 de dolari), cei interesaţi pot opta pentru o experienţă mai ieftină, pentru 29.800 de yeni (270 dolari). Ideea unui „restaurant cu aripi” aparţine angajaţilor care doreau să utilizeze mai bine aeronavele aflate la sol.

Săptămâna trecută, British Airways şi-a pus la dispoziţie meniul pentru clasa întâi, prin intermediul companiei de catering DO & Co, pentru livrarea la domiciliu.

Joi, guvernul australian a lansat un pachet de 1,2 miliarde de dolari, destinat să-i determine pe oameni să cheltuiască pentru călătorii interne. Schema va reduce la jumătate preţul a aproape 800.000 de bilete de avion şi se va desfăşura până la sfârşitul lunii iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Cină pe pista unui aeroport din Japonia, la 540 de dolari. Locurile s-au epuizat rapid