Antena Meniu Search
x

Foto Cine este Riley June Williams, tânăra care ar fi furat un laptop din biroul lui Nancy Pelosi, în atacul de la Capitoliu

Femeia care ar fi furat laptopul lui Nancy Pelosi a fost arestată. FBI investigase acest incident, după ce Riley June Williams intrase în biroul președintelui Camerei Reprezentanților din SUA, în timpul asediului Capitoliului, din data de 6 ianuarie. Prin intermediul laptopului, femeia ar fi încercat să vândă informaţii serviciilor secrete rusești.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.01.2021, 18:22

Riley June Williams a fost arestată
Riley June Williams este acuzată că a pătruns ilegal în clădirea Capitoliului și a dirijat oamenii către biroul lui Nancy Pelosi - FBI / Profimedia Images
  • Riley June Williams a fost arestată
  • Tânăra este suspectată că ar fi furat laptopul lui Nancy Pelosi

Anchetă de amploare în SUA. Totul a pornit de la faptul că un agent FBI a declarat pe propria răspundere că Riley June Williams este vizată în cadrul unui dosar penal. Femeia din Pennsylvania era acuzată că a pătruns ilegal în clădirea Capitoliului și a dirijat oamenii către biroul lui Nancy Pelosi, de unde ar fi sustras un laptop. 

Potrivit declarației depuse, FBI a primit informația de la cineva care a spus că ar fi fost iubitul tinerei Riley June Williams.

Astfel, FBI a obţinut un mandat de arestare pe numele ei. Potrivit datelor puse la dispoziţie de către oamenii legii, se pare că informaţiile din dispozitivul electronic urmau să ajungă la serviciul de informaţii rus.

Însă, se pare că planul lui Riley June Williams nu a avut succes, în condiţiile în care respectivele date nu au ajuns să fie divulgate, cu ajutorul prietenului din Rusia care ar fi trebuit să fie intermediar, potrivit the-sun.com.

Nu este cunoscut încă motivul pentru care femeia nu a reuşit să ducă la capăt planul, notează presa locală. 

Riley June Williams a dispărut ca din senin, după proteste

Tânără nu a putut fi contactată după ce au apărut informaţii cu privire la posibilul furt. Ea şi-a dezactivat numărul de telefon şi conturile de pe reţelele sociale. În schimb, mama ei a confirmat faptul că tânăra şi-a făcut un bagaj şi a plecat în grabă, potrivit mediafax.ro. 

Poliția a declarat că tânăra a fugit din apartamentul pe care îl împarte cu mama ei, dar în cele din urmă a fost arestată. De asemenea, Riley June Williams nu îi furnizase mamei ei nicio informație despre destinație. 

''Este plecată. Şi-a făcut un bagaj şi a plecat. Nu este un lider'', a spus Wendy Williams, mama lui Riley June Williams. 

Cine este Riley June Williams, tânăra care a participat la manifestaţiile din 6 ianuarie

Riley June Williams, în vârstă de 22 de ani, este din Harrisburg, Pennsylvania. Ea a fost văzută într-un videoclip participând la asediul de la Capitol Hill și conducând alți protestatari, susține Departamentul de Justiție, din SUA.

Tânăra a fost acuzată că a intrat într-o clădire restricționată și că a avut un comportament neadecvat. Dar până acum, ea nu a fost acuzată oficial în legătură cu presupusul furt al dispozitivului electronic. 

Această chestiune rămâne în curs de investigare, pentru a oferi un răspuns cert cu privire la ce s-a întâmplat de fapt cu laptopul lui Nancy Pelosi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Cine este Riley June Williams, tânăra care ar fi furat un laptop din biroul lui Nancy Pelosi, în atacul de la Capitoliu