Antena Meniu Search
x

Cine sunt românii acuzați de implicare în jaful din casa fiicei fostului șef al Formulei 1

Doi români, mamă şi fiu, sunt acuzați că au fost implicați în jaful care a păgubit-o de 50 de milioane de lire sterline pe Tamara Ecclestone, una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 05.01.2021, 13:53

Tamara Ecclestone, fiica fostului boss de la Formula 1
Doi români sunt acuzați de implicare în jaful de la casa Tamarei Ecclestone, fiica fostului șef de la Formula 1 - Hepta

Doi români, mamă şi fiu, sunt acuzați că au fost implicați în jaful care a păgubit-o de 50 de milioane de lire sterline pe una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie. Cei doi au fost arestaţi zilele trecute pe două aeroporturi din Londra, iar sâmbătă au fost puşi sub acuzare. 

Poliţiştii britanici spun că românii au avut legături cu hoții care au intrat în vila Tamarei Ecllestone pe 13 Decembrie, când fiica fostului şef Formula 1 era în vacanţă cu familia.

Cine sunt românii

Potrivit Daily Mail, M.M., o româncă de 47 de ani, locuiește în Italia. În schimb, fiul ei de 29 de ani, E.B.S., stă în Tower Hamlets, în estul Londrei. Cei doi au fost aduși împreună în fața unui judecător britanic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi români au fost puși sub acuzare pentru că au conspirat la comiterea jafului din 13 decembrie, anul trecut. Ei vor apărea din nou în fața justiției britanice pe 28 februarie.

Alți doi suspecți, de 21 și 31 de ani, au fost săltați de poliție pentru implicare în jaful de la casa Tamarei Ecclestone.

Cum a fost comis jaful

Conform anchetatorilor, un grup de persoane a comis spargerea de 50 de milioane de lire sterline. Hoții au intrat prin grădina din spate a casei care are nu mai puțin de 57 de dormitoare.

Surprinzător este că proprietatea este foarte bine păzită, şi totuşi, hoții au reuşit să intre fără probleme.

Printre obiectele furate se numără o pereche de cercei cu diamante de 400 de mii de euro, dar şi o geantă Louis Vuitton. Poliţiştii cred că bunurile au fost, deja, vândute.

Casa Tamarei Ecclestone, fiica fostului șef de la Formula 1, se află la doar câteva zeci de metri de Ambasada României din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cine sunt românii acuzați de implicare în jaful din casa fiicei fostului șef al Formulei 1