Antena Meniu Search
x

Ce spun experţii în limbajul corpului despre întâlnirea istorică dintre cei doi lideri coreeni

Strângerea de mână memorabilă şi îmbrăţişările celor doi lideri coreeni au fost cât se poate de sincere. Tânărul dictator Kim Jong-un şi liderul de la Seul au transmis un mesaj puternic pentru toată planeta.

Vezi și

Strângerea de mână memorabilă şi îmbrăţişările celor doi lideri coreeni au fost cât se poate de sincere. Tânărul dictator Kim Jong-un şi liderul de la Seul au transmis un mesaj puternic pentru toată planeta. Şi au făcut-o fără ipocrizie, spun experţii în limbajul trupului.

Kim Jong-un şi omologul său din Coreea de Sud s-au comportat ca nişte prieteni vechi şi au promis că vor schimba cursul istoriei. Experţii spun că cei doi lideri au părut cu adevărat sinceri în fiecare gest făcut pe parcursul summitului de ieri. Kim Jong-un a fost entuziasmat când l-a întâlnit pe preşedintele de la Seul şi i-a ascultat, cu atenţie, fiecare cuvânt. 

Yang Moo-jin, profesor de studii nord-coreene: "Am văzut momente în care Kim Jong-un a arătat că-i poate face pe oameni să se simtă confortabil. A fost politicos, dar cred că este şi un jucător îndrăzneţ pe scena politică."

Încărcat de simboluri şi de gesturi binevoitoare, summit-ul a fost plin de substanţă. Aflate până acum pe picior de război, cele două ţări au făcut un pas nesperat spre pace. 

Moon Jae-In, preşedintele Coreei de Sud: "Eu şi Kim Jong-un declarăm că nu va mai fi război în Peninsula Coreeană şi că a început o nouă eră, plină de pace."

La banchetul dedicat întâlnirii istorice au fost prezente şi soţiile celor doi şefi de stat. Alături de cei doi lideri, ele au urmărit un concert pop, dar şi un spectacol de lumini care a marcat finalul summit-ului.

Cântăreţe amândouă, primele doamne din Coreea de Nord şi de Sud au fost apreciate pentru ţinutele purtate. Chiar dacă le desparte o diferenţă de vârstă de patru decenii, ambele s-au lăsat inspirate de Jackie Kennedy. Ele au preferat stilul conservator, dar au ales culori pastelate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ce spun experţii în limbajul corpului despre întâlnirea istorică dintre cei doi lideri coreeni