Antena Meniu Search
x

Conor McGregor a fost eliberat după ce a atacat autocarul cu alţi luptători din UFC

Scandal monstru între luptătorii UFC, dar nu în ring. Conor McGregor, una dintre vedetele ligii sportive, a atacat un autocar în care se aflau alţi luptători.

Vezi și

Scandal monstru între luptătorii UFC, dar nu în ring. Conor McGregor, una dintre vedetele ligii sportive, a atacat un autocar în care se aflau alţi luptători, ajutat de un grup de prieteni. Arestat în primă fază, McGregor a fost în cele din urmă eliberat.

Scandalul a avut loc înaintea galei cu numărul 223 din istoria UFC. Luptatorul s-a infuriat pe organizatori, dupa ce acestia i-au retras centura mondială la categoria pană. Irlandezul a fost ţinut în frâu cu greu, dar a scăpat de sub control în parcarea clădirii Barclays Center din New York.

Alături de aproximativ 20 de prieteni, McGregor a luat la ţintă un autocar în care se aflau alţi luptători. 

Potrivit presei americane, Michael Chiesa a fost tăiat pe frunte, iar meciul său contra lui Anthony Pettis a fost amânat. De asemenea, Ray Borg, un alt sportiv prins şi el în mijlocul evenimentelor, nu a mai fost lăsat de şeful Federatiei să se lupte cu Brandon Moreno.

Pe mai multe imagini se vede cum McGregor si apropiatii sai au spart geamuri si au aruncat cu ce le-a picat in mana, inclusiv cu tomberoane de gunoi.

Conor McGregor s-a predat la o secţie de poliţie din New York, dar a fost ulterior eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Conor McGregor a fost eliberat după ce a atacat autocarul cu alţi luptători din UFC