Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Franţa! Un ROMÂN şi-a ucis soţia însărcinată în opt luni, cu 13 lovituri de CUŢIT, şi pe cei doi copii ai lor, unul de 1 an şi celălalt de 5 ani (FOTO, VIDEO)

Un român de 40 de ani este judecat în Franţa pentru o crimă abominabilă, după ce în 2014 şi-a ucis soţia, însărcinată în opt luni, cu 13 lovituri de cuţit, şi le-a tăiat gâtul copiilor lui, unul de 18 luni şi unul de 5 ani, scrie presa franceză.

Un român de 40 de ani este judecat în Franţa pentru o crimă abominabilă, după ce în 2014 şi-a ucis soţia, însărcinată în opt luni, cu 13 lovituri de cuţit, şi le-a tăiat gâtul copiilor lui, unul de 18 luni şi unul de 5 ani, scrie presa franceză.

Oribila crimă s-a petrecut în 2014, în oraşul Val-de-Marne, din regiunea Parisului, unde familia românului locuia într-o casă închiriată. 

Cadavrele celor trei victime au fost descoperite de cumnatul femeii, în seara zilei de 18 iulie 2014, după ce acesta a fost alertat de faptul că nu şi-a mai văzut cumnata şi nepoţii de mai mult timp.

Scena pe care acesta a descoperit-o este una de coşmar. Cumnata sa, Tunde K (36 de ani), căruia i se spunea Tina, însărcinată în opt luni, fusese înjunghiată de 13 ori, în timp ce cei doi nepoţi ai săi, un copil de 18 luni şi unul de 5 ani, aveau gâturile tăiate.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit anchetei, ucigaşul a fugit apoi în Germania, unde a stat ascuns într-un hotel din Frankfurt timp de patru zile, înainte de a fi prins.

Procesul românului a început luni la Val-de-Marne şi se va încheia vineri. Bărbatul şi-a recunoscut crima, însă nu a explicat până acum de ce a recurs la un astfel de gest. El riscă închisoarea pe viaţă.

Bărbatul, care era instalator de meserie, a spus doar că s-ar fi certat cu soţia lui şi că, după ce aceasta i-ar fi spus: "Dacă faci ca luni, mai bine nu te mai întorci deloc", nu-şi mai aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat.

La tribunal au venit şi membri ai familiei femeii ucise, care aveau tricouri cu imaginea acesteia şi a copiilor ucişi.

Ancheta a scos la iveală că familia se confrunta cu mari probleme financiare, venitul acesteia fiind de doar 2.300 de euro, incluzând alocaţiile copiilor. Tina ar fi trimis regulat bani familiei sale din România, iar la un moment dat a adus-o pe sora sa în Franţa, cu care împărţea locuinţa din Val-de-Marne. Se pare că femeile dormeau cu copii într-o cameră, în timp ce bărbaţii locuiau pe hol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Franţa! Un ROMÂN şi-a ucis soţia însărcinată în opt luni, cu 13 lovituri de CUŢIT, şi pe cei doi copii ai lor, unul de 1 an şi celălalt de 5 ani (FOTO, VIDEO)