Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristian a fost abandonat de mamă, în parc, la Napoli. Copilul de un an, salvat de trecători

Cristian a fost abandonat de mamă, în parc, la Napoli. Copilul de un an a fost salvat de trecători. El a doilea caz de abandon al unui bebeluş, în Italia, în doar două zile.

de Cosmin Stăniloiu

la 02.03.2020 , 09:35

Cristian a fost abandonat de mamă, în parc, la Napoli. Copilul de un an a fost salvat de trecători. El a doilea caz de abandon al unui bebeluş, în Italia, în doar două zile.

Un băieţel de doar un an a fost abandonat de mama lui în parcul Merola din Ponticelli, Napoli. Copilul a fost găsit de trecători și predat poliției. Băiețelul, de aproximativ un an, stătea speriat într-un cărucior în care era un bilet cu numele lui: Cristian, scrie laprovinciaonline.info.

Copilul a fost transportat cu ambulanța la spitalul de pediatrie Santobono din Napoli. Din fericire, este bine și starea lui de sănătate e excelentă. 

Articolul continuă după reclamă

După ce fotografiile cu Cristian s-au viralizat pe Facebook, o femeie aflată într-o stare confuză a apărut spontan la secția de poliție şi a pretins că este mama copilului. Acum, ea riscă o condamnare pentru abandonul unui minor. Cauzele gestului sunt încă necunoscute. 

Pe acelaşi subiect

Valentina şi-a abandonat fiul de 7 luni pe stradă, la Roma

Un alt caz de abandon, similar, a avut loc joi, în Italia. Valentina şi-a abandonat fiul de 7 luni pe stradă, la Roma. Iubitul o aştepta în Germania, fără copil, aşa că tânăra mămică s-a decis să scape de el. Poliţia a prins-o după câteva ore şi a arestat-o.

Fotografia unui băieţel de doar 7 luni abandonat de mamă pe stradă, în cărucior, la Roma, a devenit virală pe reţelele de socializare, iar povestea micuţului e cutremurătoare. Mai ales după ce au fost publicate şi imagini video cu micuţul alături de mama lui şi o soră mai mare, de 5 ani, pe străzile capitalei italiene. 

Joi după-amiază, camerele de supraveghere ale unui magazin din Roma au surprins-o pe mămica de 25 de ani împingând căruciorul în care era bebeluşul, iar alături, ţinută de mână, merge o fetiţă de 5 ani cu o păpuşă în mână. Câteva minute mai târziu, Valentina, care e născută în Italia, dar are paşaport croat, decide să-şi abandoneze fiul de 7 luni, scrie Il Messaggero.

Valentina se pregăteşte să plece în Germania, trecând prin Austria, unde o aşteaptă un bărbat de care s-a îndrăgostit. "I-a spus că el nu vrea copii altuia, era disperată, a vrut ca el să o accepte.", a povestit o cunoştinţă a Valentinei.

Tânăra a fost căutată de poliţie şi găsită în tren, la Bologna, unde a fost arestată. Christian a ajuns la spitalul Bambino Gesu, starea lui de sănătate fiind excelentă. Medicii şi asistentele îl alintă continuu pe micuţ.

Sursa citată scrie că femeia nu s-a opus arestării şi că un psiholog o va consilia, astfel încât să se afle cu exactitate ce a împins-o să îşi abandoneze copilul.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Cristian a fost abandonat de mamă, în parc, la Napoli. Copilul de un an, salvat de trecători