Antena Meniu Search
x

Cuplu de fotografi, amenințat cu moartea după ce a distrus mai multe nunți

Doi fotografi din Marea Britanie acuză că au fost amenințați cu moartea, după ce mai mulți tineri însurăței pe care i-au pozat nu au fost deloc mulțumiți de rezultat. Pozele de la nuntă erau dezastruoase.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 16:06

Doi fotografi din LeedsMarea Britanie, acuză că au fost amenințați cu moartea, după ce mai mulți tineri însurăței pe care i-au pozat nu au fost deloc mulțumiți de rezultat.

Darren și Adele McDonagh, soț și soție, susțin că au fost nevoiți să-și închidă afacerea, din cauza clienților furioși. Unii chiar și-au exprimat dorința ca copiii lor să se îmbolnăvească de cancer, exasperați de calitatea fotografiilor oficiale din noaptea nunții. 

Pozele era fie blurate, fie cu focalizare în zone dintre cele mai bizare, pe lângă faptul că developarea avea loc după luni bune. 

"Tot ce vrem e să ne trăim viața și să fim lăsați în pace. Acuzațiile că au făcut 100.000 de lire e total ridicolă, nu am câștigat niciodată atât de mult în cei doi ani de afacere. De când am închis firma avem oameni care ne bat la uși sau în geamuri din cauza asta", s-a plâns Adele.

Cei doi fotografi din Marea Britanie

Mai mult, femeia susține că a primit un mesaj prin care a fost amenințată cu împușcarea.

"A fost o decizie grea să admit că afacerea a ajuns la final. Eu și cu Adele am lucrat mult să o transformăm într-un succes, uneori chiar și 16 ori pe zi", a declarat, la rândul lui, Darren, potrivit The Sun.

"A fotografiat fundul lui Darren"

Unii clienți se plâng că Adele a venit la nuntă într-o stare depresivă, deoarece ar fi fost aniversarea morții bebelușului ei.

"A cerut ca DJ-ul să pună dansul mirilor mai repede, ca să plece acasă. Plângea mereu și a ratat primul sărut, pe lângă faptul că a greșit și fotografiile din momentul în care am fost dusă la altar", a declarat Chantelle, o femeie de 30 de ani.

Poza de nuntă ratată

"Pentru primul dans a fotografiat fundul lui Darren și când am primit în cele din urmă pozele, după luni de amânări, multe erau focalizate greșit, de nepus într-un album foto", a mai spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cuplu de fotografi, amenințat cu moartea după ce a distrus mai multe nunți