Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Dacă vezi acest mesaj, vino acasă. Te iubesc". Tânăr român de 28 de ani, dispărut brusc în Italia. Alexandru, căutat cu disperare de mamă de câteva zile

Un tânăr român de 28 de ani este dispărut de o săptămână la Bologna, Italia. Mama lui Alexandru este distrusă și cere cu disperare ajutor oamenilor. I-a scris fiului chiar și un mesaj, în speranța că acesta îl va vedea și se va întoarce acasă.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 09:12

Tânăr român de 28 de ani, dispărut brusc în Italia. Alexandru, căutat cu disperare de mamă de câteva zile
Tânăr român de 28 de ani, dispărut brusc în Italia. Alexandru, căutat cu disperare de mamă de câteva zile - fanpage.it

Alexandru Olteanu, un tânăr de 28 de ani, este dispărut de o săptămână la Bologna. Familia lui nu a mai auzit de el de miercuri, 28 august. Tânărul, de origine română, locuiește de ceva vreme în capitala emiliană și lucrează ca om de întreținere la Philip Morris din Crespellano. Pe rețelele de socializare circulă diverse postări cu informații utile care ar putea contribui la găsirea lui. Tânărul de 28 de ani are 1,72 metri înălțime, are ochii albaștri și părul castaniu. La momentul dispariției, purta o cămașă albă cu design floral și pantaloni scurți albaștri, potrivit Fanpage.it.

În ziua în care a dispărut, tânărul și-a închis telefonul mobil. Trebuia să se întoarcă la muncă ieri, marți, 3 septembrie, dar nici șefii săi nu l-au văzut sau au auzit de el. În ultimele zile, după cum relatează ziarele locale, au fost semnalate două posibile apariții. Tânărul a fost văzut pentru prima dată la Castelfranco Emilia, în provincia Modena. În timp ce al doilea raport avea să vină din Padova, unde băiatul a fost verificat la gară.

Mama îl caută cu disperare de zile bune

Articolul continuă după reclamă

La acel moment, însă, raportul persoanei dispărute nu fusese încă oficializat și a fost depus abia câteva ore mai târziu de către mama lui. 

Pe acelaşi subiect

Femeia este disperată și ieri a plecat la Padova să-l caute. Mama tânărului i-a scris acestuia chiar și un mesaj, în speranța că îl va vedea și se va întoarce în brațele ei. 

„Este un băiat cuminte, nu se droghează, nu bea și nu avea anturaje periculoase. Am suferit o  pierdere gravă. Suntem foarte apropiați. Vorbeam și de trei ori pe zi, și prin mesaje dar și prin apeluri. Mai mult, în fiecare weekend venea acasă. Îmi e teamă că Alexandru este în pericol, că cineva ar fi putut să-l rănească. Sunt devastată, așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum. Dacă vezi acest mesaj, vino acasă la mine. Te iubesc și promit, orice s-a întâmplat, totul se va rezolva”, a scris mama băiatului.

Oricine ar putea să-l vadă pe tânăr poate suna la 112 sau la numărul +39 327 6116310.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » "Dacă vezi acest mesaj, vino acasă. Te iubesc". Tânăr român de 28 de ani, dispărut brusc în Italia. Alexandru, căutat cu disperare de mamă de câteva zile